@ Petr Zalio: Bohuzel jsem osobne v Au/Hallertau nebyl, tudiz nemuzu nic konretniho rict. Chystam se ted v lete na cestovani bavorskymi pivovary, takze mozna koncem leta budu vedet vic.
@ Jiri J. : No jo.. "pravnicky" vzato je samozrejme Frankenheim 100% Altbier.
Jenze pasterovany a filtrovany!, a tudiz 12 mesicu ma min. trvanlivost, na rozdil od Schumacher, Schlüssel, Uerige a Füchschen Alt (a jeste Boltens Ur-alt) ktere maji min. trv. zhruba 30 dni (Boltens asi 60 dni)
Ty chutnaji proste lip, uz s duvodu nepasterace a nefiltrace.
Ja osobne preferuju piva z mensich pivovaru, a Frankenheim je pomerne velky pivovar, pochopitelne nevim z hlavy jaky ma vystav.. ale velky.. Tak jsem to myslel..
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
@ Jiri J. : No jo.. "pravnicky" vzato je samozrejme Frankenheim 100% Altbier.
Jenze pasterovany a filtrovany!, a tudiz 12 mesicu ma min. trvanlivost, na rozdil od Schumacher, Schlüssel, Uerige a Füchschen Alt (a jeste Boltens Ur-alt) ktere maji min. trv. zhruba 30 dni (Boltens asi 60 dni)
Ty chutnaji proste lip, uz s duvodu nepasterace a nefiltrace.
Ja osobne preferuju piva z mensich pivovaru, a Frankenheim je pomerne velky pivovar, pochopitelne nevim z hlavy jaky ma vystav.. ale velky.. Tak jsem to myslel..