úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivovar Belveder - Železná Ruda

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
1234
 Zobrazit komentáře: podle času

Vyber piva, (honza, 17.07.2007 09:51) celé vlákno | reagovat
Na konci clanku Pepa Krysl pise, ze se uvazuje o vareni weizenu. Nevim jak jsou na tom pivari z Z.R., jestli by pili i treba ale, ale je mozne, ze nemecky turista si sem zajede prave na cesky typ piva.
Nic nového pod sluncem, (Petr Žalio, 17.07.2007 09:37) celé vlákno | reagovat
Ach jo, zase další, nový pivovar bez nápadů a progrese. Tradiční sortiment 11,12,13 nemůže nikoho nadchnout. Když už mají tak blízko Bavorsko, proč nezkusí jiné pivní druhy - Pilsener, Bock, Märzen ??
Myslím, že krachu se zde bát nemusí, díky turismu a bavorské klientele. Tak proč ta nenápaditost??
Gradl, (tomas, 17.07.2007 06:42) celé vlákno | reagovat
Hodně zdaru. Určitě se ještě letos v létě zastavím .V okolí je tam krásně.Snad se s novým pivovárkem trochu zvelebí i stávající hospoda.Podle fotek na netu nic moc.V Grádlu jsem před 2 lety byl a bylo to jedno velký zklamání.S úmyslem navštívit malé pivní muzeum a dozvědět se víc o místním hotelovém pivovárku,který fungoval pár let do konce války a byl v podstatě předchůdcem dnešních restauračních pivovarů jsem se vyškrábal na kole na kopec k hotelu.Nezajímává hotelová fádní restaurace se znuděnou a nepříjemnou servírkou.Gambrinus místo avizovanýho železnorudskýho piva z chodovaru .Muzeum o víkendu kdy přichází nejvíc turistů nepochopitelně zavřený.Taky mi uniká proč je pivní muzeum možný navštívit jen spolu s pohádkovou trasou pro děti.Že by děti zajímala pivovarská historie a naopak pivaře strašidla?
1234
Vyhledávání