Komentáře
článku: Zvěřinové recepty
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Chtěl bych poradit s naložením kance, do jakého nálevu na jak dlouho? Dá se péci i s kůží? děkuji za odpovědi mirags@centrum.cz
Z kůží se nedá připravovat žádná zvěřina (mimo pernaté), ani domácí zvířectvo. To jako, že by se oholila srst? Vždyť každá zvěřina se před porcováním vyhání z kůže. Já si to nedokáži představit. Maso se musí dokonale očisti a odblanit! Do nálevu se dávají jen starší kusy, jinak je to zbytečné a chuti to reozhodně není na prospěch. Nálev slouží k tomu, aby maso nebylo tuhé, tedy ke skřehnutí masa. Nemáte snad na mysli spíš marinování v bylinkých? Jde o to: 1. Jakou úpravu plánujete 2. Z jaké části je dané maso 3. Jak je asi kus starý. Buďte konkrétnější a poradím Vám.
Vyhledávání