úvod
homepage

Komentáře

článku: Zvěřinové recepty

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

prase na rožni, (Jiri.J, 06.06.2009 20:07) celé vlákno | reagovat
V tomto směru hraje roli mnoho faktorů.
Stáří zvěře. Konkrétní maso a případný způsob nakládání. Osobně doporučuji k rožnění hřbet.
Kýta, plec může být problém, zvláště u starších kusů (50-70kg). Hřbet nemusíte ani u starších kusů nakládat. Přesto 1-2 dny v kyelém mléce a koření masu rozhodně neuškodí. Popř. marinovat v olivovém oleji s kořením. Sám mám kance z lednové honidby zamražého. Ale mezi zvěřinou je kanec k rožnění asi nejméně vhodný, maso je tužší. Lepší je srna, či daněk.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání