úvod
homepage

Komentáře

článku: Plzeňská inventura aneb jak jsme neochutnali Pašáka

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Nefitrovane ze z Plzně .. , (Kaacz, 10.10.2011 22:07) celé vlákno | reagovat
Měl jsem tu "čest" ochutnat nefiltrovaný Gambrinus a sv. kvasnicového Kozla ..
Bylo to lepší než ta běžná syntetická vodička, ale stále mi na tom vadila jedna a ta samá věc, proč nepiju žádné pivo spadající pod Prazdroj.
Nechutně sycené jemnými bublinkami z výroby aby to déle vydrželo a mělo to větší říz. Pro mně humus. Sodovka. A to se týka i tankových. To je z výroby. To není záležitost čím se žene to pivo. Jsem z bublinek nafouknutý, následně překyselený (z kyseliny, která vznikne rozpuštěním toho bublinkatého kysličníku v té vodě). Prostě ty naturálnější pivka opět klasicky zabili tím sycením. Není o co stát ..
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání