Komentáře
článku: Plzeňská inventura aneb jak jsme neochutnali Pašáka
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
http://www.youtube.com/user/kezur1#p/u/0/HPMzAbIR-Ks
Při přestupu v Plzni na další vlak na letošní cyklovandr po Šumavě jsme měli chvíli času.
Také jsem nikdy neměl Pašáka a není to daleko od vlaku. Ale narazili jsme na zavřené dveře - holt byly ještě prázdniny a sobota. Tak snad někdy jindy. Ale stejně to propojení pivovarské restaurace a herny nevypadá moc přívětivě.
K mé smůle i ona malá pražírna kávy na náměstí měla zavřeno. Holt mimo nečekané setkání se starým známým na schodech nádraží nás 2 hodiny v Plzni neuvítaly - ale je to naše chyba, ne plzeňáků. :-)
Také jsem nikdy neměl Pašáka a není to daleko od vlaku. Ale narazili jsme na zavřené dveře - holt byly ještě prázdniny a sobota. Tak snad někdy jindy. Ale stejně to propojení pivovarské restaurace a herny nevypadá moc přívětivě.
K mé smůle i ona malá pražírna kávy na náměstí měla zavřeno. Holt mimo nečekané setkání se starým známým na schodech nádraží nás 2 hodiny v Plzni neuvítaly - ale je to naše chyba, ne plzeňáků. :-)
Loni v listopadu jsem si udělal výlet po všech čtyřech plzeňských minipivovarech. Lochotu jsem nevynechal - ač se mi tamější prostředí rovněž nelíbí, chuť místní 11°mi připadá osobitá a naprosto jiná než chuť piv z ostatních plzeňských minipivovárků. Chutnal mi Purkmistr i Groll a po intermezzu s německým kvasničákem, Chodovarem a Koutem na Šumavě jsem večer dorazil i na Pašáka. Hospoda se mi líbila, ale poslední dvě místní piva jsem si již vzhledem k počtu vypitých kusů netroufnul objektivně hodnotit. Vím co znamená zavřená hospoda ve vzdáleném kraji. To by člověka cyp střelil!!
Nebyl to náhodou Venca Fiala?
P.S.: U Purkmistra jsem byl vždy spokojen s jídlem a s obsluhou také. Jen by mě zajímalo, kde se vzala představa, že pivo z Černice je nějaká pecka. Ochutnal jsem tam pivo slušné, ale také hrůzy plné diacetylu. Dále např. Trapistický Ale byl jakousi parodií na Hefeweizen, o ochucených hrůzách se ani nebudu zmiňovat.
P.S.: U Purkmistra jsem byl vždy spokojen s jídlem a s obsluhou také. Jen by mě zajímalo, kde se vzala představa, že pivo z Černice je nějaká pecka. Ochutnal jsem tam pivo slušné, ale také hrůzy plné diacetylu. Dále např. Trapistický Ale byl jakousi parodií na Hefeweizen, o ochucených hrůzách se ani nebudu zmiňovat.
ak se jmenoval ten vykutálený chlapík, který nabízel za 500 "poznávačku" plzeňských pivovarů?
Slunce ve skle má zítra už 4. ročník.
Vyhledávání
Bylo to lepší než ta běžná syntetická vodička, ale stále mi na tom vadila jedna a ta samá věc, proč nepiju žádné pivo spadající pod Prazdroj.
Nechutně sycené jemnými bublinkami z výroby aby to déle vydrželo a mělo to větší říz. Pro mně humus. Sodovka. A to se týka i tankových. To je z výroby. To není záležitost čím se žene to pivo. Jsem z bublinek nafouknutý, následně překyselený (z kyseliny, která vznikne rozpuštěním toho bublinkatého kysličníku v té vodě). Prostě ty naturálnější pivka opět klasicky zabili tím sycením. Není o co stát ..