úvod
homepage

Komentáře

článku: Plzeňská inventura aneb jak jsme neochutnali Pašáka

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Nefitrovane ze z Plzně .. , (Kaacz, 10.10.2011 22:07) celé vlákno | reagovat
Měl jsem tu "čest" ochutnat nefiltrovaný Gambrinus a sv. kvasnicového Kozla ..
Bylo to lepší než ta běžná syntetická vodička, ale stále mi na tom vadila jedna a ta samá věc, proč nepiju žádné pivo spadající pod Prazdroj.
Nechutně sycené jemnými bublinkami z výroby aby to déle vydrželo a mělo to větší říz. Pro mně humus. Sodovka. A to se týka i tankových. To je z výroby. To není záležitost čím se žene to pivo. Jsem z bublinek nafouknutý, následně překyselený (z kyseliny, která vznikne rozpuštěním toho bublinkatého kysličníku v té vodě). Prostě ty naturálnější pivka opět klasicky zabili tím sycením. Není o co stát ..
to byly casy, (lesk, 02.10.2011 15:20) celé vlákno | reagovat
http://www.youtube.com/user/kezur1#p/u/0/HPMzAbIR-Ks
Já měl smůlu, (Roman Holoubek, 16.09.2011 13:12) celé vlákno | reagovat
Při přestupu v Plzni na další vlak na letošní cyklovandr po Šumavě jsme měli chvíli času.
Také jsem nikdy neměl Pašáka a není to daleko od vlaku. Ale narazili jsme na zavřené dveře - holt byly ještě prázdniny a sobota. Tak snad někdy jindy. Ale stejně to propojení pivovarské restaurace a herny nevypadá moc přívětivě.

K mé smůle i ona malá pražírna kávy na náměstí měla zavřeno. Holt mimo nečekané setkání se starým známým na schodech nádraží nás 2 hodiny v Plzni neuvítaly - ale je to naše chyba, ne plzeňáků. :-)
Já jsem měl větší štěstí, (Martin Jarošek, 16.09.2011 11:07) celé vlákno | reagovat
Loni v listopadu jsem si udělal výlet po všech čtyřech plzeňských minipivovarech. Lochotu jsem nevynechal - ač se mi tamější prostředí rovněž nelíbí, chuť místní 11°mi připadá osobitá a naprosto jiná než chuť piv z ostatních plzeňských minipivovárků. Chutnal mi Purkmistr i Groll a po intermezzu s německým kvasničákem, Chodovarem a Koutem na Šumavě jsem večer dorazil i na Pašáka. Hospoda se mi líbila, ale poslední dvě místní piva jsem si již vzhledem k počtu vypitých kusů netroufnul objektivně hodnotit. Vím co znamená zavřená hospoda ve vzdáleném kraji. To by člověka cyp střelil!!
Dotaz, (Jiri.j, 16.09.2011 07:46) celé vlákno | reagovat
ak se jmenoval ten vykutálený chlapík, který nabízel za 500 "poznávačku" plzeňských pivovarů?
Re: Dotaz, (Lukáš "Elf" Provazník, 16.09.2011 10:25) celé vlákno | reagovat
Nebyl to náhodou Venca Fiala?

P.S.: U Purkmistra jsem byl vždy spokojen s jídlem a s obsluhou také. Jen by mě zajímalo, kde se vzala představa, že pivo z Černice je nějaká pecka. Ochutnal jsem tam pivo slušné, ale také hrůzy plné diacetylu. Dále např. Trapistický Ale byl jakousi parodií na Hefeweizen, o ochucených hrůzách se ani nebudu zmiňovat.
Slunce ve skle, (Luděk, 16.09.2011 07:38) celé vlákno | reagovat
Slunce ve skle má zítra už 4. ročník.
Vyhledávání