Komentáře
článku: Na malé pivní návštěvě u Antoše ve Slaném...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Oprava: malakinipaóza
diky za upozorneni na gramaticke nesrovnalosti
cizackych chmelu? Takze na piva IPA by mel byt pouzit treba cervenak?:)
Ono to vypada, ze Ty mas od jiste doby problemy se vsim od Kocoura. ale pripady, kdy se Ti rekne, ze je to ejl a Ty prohlasujes, ze ten nas lezak je na hrane pitelnosti, jsou celkem usmevne...
Ono to vypada, ze Ty mas od jiste doby problemy se vsim od Kocoura. ale pripady, kdy se Ti rekne, ze je to ejl a Ty prohlasujes, ze ten nas lezak je na hrane pitelnosti, jsou celkem usmevne...
O pivo se zajímám pár roků, možná že se pouštím na tenký led, ale stejně jako pan Kočka říkám, tvrdím a za tím si stojím, že sládek z tohoto nového minipivovárku je dobrý sládek. V mém případě to není díky první várce ve Slaném, kterou jsem měl tu možnost taky vyzkoušet, ale díky i jiným várkám v jiných pivovarech, kde tento sládek působil. Nejsem odborník, jen fanda piva, žádné pivo jsem nikdy neuvařil, ale mám zato, že 3 druhy piva (ve článku popisované) asi nelze udělat "po haluzi" dobře. Jedno možná, ale tři, to asi ne. To by byla asi velká náhoda. Toliko můj názor:)
Už (j)sem to psal jednou na PI, napíšu (napíši) to i sem. Až si budu chtít přečíst česky správně napsanej (napsaný) článek, přečtu si Literární noviny, když si budu chtít přečíst článek o pivu, čtu tady (tu, zde) a nějaká ta pravopisná chyba je mi zcela u rektálu. Tím bych chtěl poprosit, ať už Malakin přestane otravovat svými připomínkami ohledně pravopisných chyb všude, kde to jen jde (naposled (naposledy) třeba včera na beerborci). Pochopím nenásilné a přátelské upozornění, ale ne rýpání do každé pitomosti a do každého překlepu. Tak to je asy fšechno co, jsem chtěl napsaťi.
A já se k sikiho prosbě připojuji. A mimochodem, nejhezčí jazyk používá J. B. Stehlíček, ten je opravdu sqelej, stejně jako pifka u něho v tramu čepovaná
Vyhledávání
Jinak termín malakinióza není tak úplně správný, lépe by se hodilo označení kocouroejlonauzea, neboť jak jistě víš, problém nemám se všemi hořkými pivy jako takovými, ale jen s některými druhy vašich ejlů. Čím to, že jiné ejly u mě dávivě nepůsobí, byť mi třeba taky nechutnají, ovšem netuším. Možná za to může nějaká složka vámi používaných cizáckých chmelů, ale možná je to něčím jiným. Opravdu těžko říci.
Co se obsahu článku týče, vůbec nechápu, jak můžeš na základě jedné ochutnávky piva o nějakém sládkovi prohlásit, že je to dobrý sládek. Copak už k tomu není zapotřebí vyváženosti várek v delším časovém horizontu?