úvod
homepage

Komentáře

článku: Na malé pivní návštěvě u Antoše ve Slaném...

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Pár připomínek, (Marek Kamlar, 24.01.2011 10:31) celé vlákno | reagovat
Honzo, nechtěl bys místo vymýšlení kravin typu malakinióza věnovat svůj čas spíše nějakým těm lekcím češtiny? Možná si myslíš, že to není potřeba, že zas až takový negramot nejsi, ale chyby v článku dle mého názoru ukazují na opak. "Vym(í)vání lahví" se sice tentokrát nekoná, ale "na moj(í) trasu", "jakém( )si", "místem určen(ý)" "pozitivní(mu) vztahu", 1( )000 apod. jsou víc než trapné a měly by být hned opraveny. Pro příště zkus využít služeb Weetka či Jirky Kani, kteří ti tvé články před zveřejněním zajisté rádi zkontrolují a případné chyby opraví.

Jinak termín malakinióza není tak úplně správný, lépe by se hodilo označení kocouroejlonauzea, neboť jak jistě víš, problém nemám se všemi hořkými pivy jako takovými, ale jen s některými druhy vašich ejlů. Čím to, že jiné ejly u mě dávivě nepůsobí, byť mi třeba taky nechutnají, ovšem netuším. Možná za to může nějaká složka vámi používaných cizáckých chmelů, ale možná je to něčím jiným. Opravdu těžko říci.

Co se obsahu článku týče, vůbec nechápu, jak můžeš na základě jedné ochutnávky piva o nějakém sládkovi prohlásit, že je to dobrý sládek. Copak už k tomu není zapotřebí vyváženosti várek v delším časovém horizontu?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání