Komentáře
článku: Bavorský Weizenbier
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Docela by mě zajímalo, které všechny české mini vaří pšenici skutečně tak, jak se má, t.j. svrchně kvašenou. Většinou o tom dost pochybuju. oslední zkušenost z pšenkou z mini byl Harrach Weizen z Velkého Meziříčí a pocit, že takhle by to teda být nemělo, byl vážně neodbytný...
No myslím, že je to trefa do černého:)
Mám pocit, že to u nás neumí snad nikdo. Překvapivá vyjímka je Matuška, který uvařil vskutku excelentní komplexní a složitý Weizen, který může směle konkurovat těm nej Weissům z Bavor.
Mám pocit, že to u nás neumí snad nikdo. Překvapivá vyjímka je Matuška, který uvařil vskutku excelentní komplexní a složitý Weizen, který může směle konkurovat těm nej Weissům z Bavor.
Vyhledávání