úvod
homepage

Komentáře

článku: Bavorský Weizenbier

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: české pšenice, (Jegorič, 24.07.2009 00:37) celé vlákno | reagovat
Ad Herold - na webu pivovaru se píše o svrchně kvašeném pivu: "Pro sládka Františka Pinkavu nebylo vaření "svrchně kvašené pšenice" nic nového, v roce 2005 jí navařil téměř pět set hektolitrů. O technologii a surovinách nám toho nechtěl mnoho říci, podle jeho slov "aby to nedělal každý".
Prozradit můžeme jen že kvasnice jsou z Bavorska, k pšeničnému sladu se přidává malé množství ječmenného sladu pro barvu piva, místo chmelového extraktu se vaří z žateckého chmele."
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání