Komentáře
článku: Tentokráte Měšťanský pivovar v Poličce
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
V současné době je velmi rozdílná kvalita 11° Otakar. Z řad restaurací si lidé stěžují a výčepní přeráží sudy. Pivo má různé pachutě. Bohužel, ale pivovar na to nereaguje a tvrdí, že je to hospodským.Možná za to nemůže pan sládek, ale majitel p. Witz, který prý vše žene k levnějšímu pivu.
Co datum expirace to skoro pokaždé jiné pivo. Čím to, ptám se já, ikdyž nejen já?
Jestli pak na kvalitu piva nemá vliv například voda? nový vrt nová chuť...
Jestli pak na kvalitu piva nemá vliv například voda? nový vrt nová chuť...
Takové zkušenosti má v Poličce: Bowling,Motorest Starohradská, Hotel Pivovar...v okolních vesnicích prý také. A o tom lihu, co se má přidávat do piva se po Poličce také dost mluví,takže to může být pravda?
O tom lihu jsem teda neslišel a hlavně je to blbost. Je vidět, že máte přehled jak se vaří pivo nejen v Poličce. Takže uvaříme vodu obarvíme a přidáme líh no a máme pivo-hurá.
Třeba na chalupě je pivo pořád stejné a poslední rok určitě lepší - není tak sladké. Ale to si už asi nikdo nepamatuje. A že je rozdíl mezi pivem z konce sudu a ze začátku nového, to je snad normální.
A to myslíš tu Chalupu, kam většina chodí na Svijany 13?
Jaká většina třicítku tam točí týden-dobrou chut.
prostě co datum expirace to jiná chuť.a někdy to divně smrdí.je to vodou muj názor
Vyhledávání