Komentáře
článku: Pablo’s Tacos v Pelhřimově - pivovar, hospoda a Paul Holborn
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 | 3 | 4 |
Zobrazit komentáře:
podle času
Musím se rovněž připojit, možná jako první osoba v ženském rodě na SP.Výborný článek, Konečně něco nového, hlavně pro všechny nadšence, kteří si rádi něco přečtou a ochutnají.
A taky výzva pro všechny dunihlavy,kteří si staví svou SOCHU SVOBODY u místního zdroje a odmítají cokoli nového přijmout, či ochutnat, je třeba zvednout jejich"zapařené" zadky a alespoň slovně jim nakopat
A taky výzva pro všechny dunihlavy,kteří si staví svou SOCHU SVOBODY u místního zdroje a odmítají cokoli nového přijmout, či ochutnat, je třeba zvednout jejich"zapařené" zadky a alespoň slovně jim nakopat
Pokud by víkendový výlet směřoval především k čepovaným belgickým pivům, doporučuji nejdříve zavolat do Pablo's Tacos na 565 201 055. Nelze vyloučit, že by dočasné zásoby sudového piva mohly být s ohledem na prozatímní zkušební provoz podniku již minulostí. Pak by bylo potřeba počkat na jejich doplnění.
Honzo díky za info o surovinách, to vypadá velice zajímavě. Tak ještě ten výsledek.
Přesně takovýto podnik mi v Praze chybí. Na druhou stranu vím, kam tento víkend na výlet:-))
Nejjednodussi je se zeptat u zdroje:):
slady - svetly z bernarda, specialni z Belgie (Brewferm),
kvasnice - White Labs
chmel - Belgie, USA
slady - svetly z bernarda, specialni z Belgie (Brewferm),
kvasnice - White Labs
chmel - Belgie, USA
Kvasnice - vzhledem k tomu, ze delal zakaznu na kvasne nadoby pro prodejce kvasnic White Labs v San Diegu, domnivam se, ze bude mit kvasnice od nich. Nabizi pres 400 kvasnicnych kmenu.
Je ale taky dost dobre mozne, ze je muze mit od nejakeho pivovaru, pro ktery delal zakazku...
Zjistime a dame vedet.
Je ale taky dost dobre mozne, ze je muze mit od nejakeho pivovaru, pro ktery delal zakazku...
Zjistime a dame vedet.
Petře díky! Stihnul si to bleskově.
Paulovi - Pablovi zdar!
Paulovi - Pablovi zdar!
Článek jak má být, informačně hutný a výživný! Jeden hned ví, do čeho jde :-)
Díky za zprávu roku! Tak konečně první vlaštovka v CZ, na kterou jsme čekali dlouhých 17let!! Moc jsem zvědav na svrchně kvašené Pale Ale i Chocolate Cofee Potrer. Doufám, že do budoucna navaří i další zajímavé svrchně kvašené lahůdky? Asi ano, je to amík, navíc homebrewář, takže ten už ví. Nevíte náhodou odkud nakupuje chmel, slad a kvasnou kulturu? Moc jste nás všechny, ty beznadějně zoufající, potěšil. Držíme všechny palce - ať Vám to vyjde! budeme se moc těšit na první várky.
1 | 2 | 3 | 4 |
Vyhledávání
Dík za obsažný článek a inspiraci.
Martin Povýšil, Svaz pivních turistů Jihlava