úvod
homepage

Komentáře

článku: Tajemství "bílé Berlíňanky"

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Pozoruhodné, (Zbyněk Holan, 30.03.2007 13:58) celé vlákno | reagovat
Původní postup výroby je skutečně pozoruhodný. O to víc mě mrzí, že jsem neochutnal Schultheiss Original Berliner Weisse (7,6% EPM, 3,3% obj. alk.). Jak už jsem onehdá popsal chuť Berliner Kindl (P.Ž. promine), tak to mě příliš nenadchlo. Teď už vím proč... rozdíl v postupu výroby! Při srovnání výroby výchází Kindl velmi "odfláknutě". V chuti jsem registroval právě to slabší tělo...

Pokud se jedná o sirupy - doporučuji si mix provést až na místě nikoli si objednat již namíchaný nápoj v láhvi. U mě také vyhrála mařinka. V PKK jsme si objednali 2 x original a čtyři skleničky a panáčky se sirupy mařinkou i malinou. Ochutnali original a hned obě varianty mixu. Bylo zajímavé to přímé srovnání.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání