Ještě více článků o surovinách,
(Roman Holoubek, 06.05.2004 07:16)
celé vlákno | reagovat
Chápu opovržení pp. Fandy i Sládka CZ. I já jsem příznivcem "velkých" piv z malých pivovarů. Díky své méně masové orientaci nemusí nabízet neutrální pivo (které nikoho z běžných konzumentů neurazí). Tím můžou být, a většinou i jsou, mnohem zajímavější v chuti.
Zpět však k článku. Považuji se za pivaře s jistými znalostmi, ale tyto se většinou týkají výroby samotného piva. Málo se píše o výrobě používaných surovin a o jejich vlivu na chuť a další vlastnosti piva.
Proto jsem rád i za takovýto napůl reklamně psaný příspěvek. Rád bych touto cestou poděkoval Honzovi Kočkovi a dalším nadšencům, např. Marku Kodedovi, kteří mi pomáhají s rozšiřováním znalostí o mém koníčku.
Má prosba je: více článků o sladu, chmelu, kvasinkách, vodě, přídatných látkách a jejich vlastností.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zpět však k článku. Považuji se za pivaře s jistými znalostmi, ale tyto se většinou týkají výroby samotného piva. Málo se píše o výrobě používaných surovin a o jejich vlivu na chuť a další vlastnosti piva.
Proto jsem rád i za takovýto napůl reklamně psaný příspěvek. Rád bych touto cestou poděkoval Honzovi Kočkovi a dalším nadšencům, např. Marku Kodedovi, kteří mi pomáhají s rozšiřováním znalostí o mém koníčku.
Má prosba je: více článků o sladu, chmelu, kvasinkách, vodě, přídatných látkách a jejich vlastností.