úvod
homepage

Komentáře

článku: Na malé pivní návštěvě u Antoše ve Slaném...

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Slaný! Proč ne?, (Koloděj Malínský, 27.01.2011 21:22) celé vlákno | reagovat
Dobrý den. Pivo miluju, a když se někde něco v mém dosahu uvaří, už tam mažu. Slánská piva jsem koštnul a musím říci, že mi chutnají. Nebojím se říci, že jsou výtečná.
Aby ne. Projekt vytvoření minipivovaru v domě, jenž byl v minulosti ověnčen právem várečným, často ve spojitosti s pivem citován v historické literatuře a zmiňován v mnohém průvodci (a to nejen kvůli zachovalému domovnímu znamení), je totální trefou do černého. Troufám si také říci, že je pan sládek fakt dobrej.
Prostředí- od gotického sklepa, přes původní hodovnu s naprosto epesně zachovalými svorníky klenutí, až k modernějšímu pojetí galerie s výhledem na varny a pípu- mě dodalo notnou dávku nálady a chuti se konečně napít. Bylo to božský doušek : )
A můj favorit?
Plná čtyřsladová tmavá dvanáctka mě dost překvapila svojí až javorově medovou vůní, která v kontrastu s nižší sladkostí a příjemnou hořčinkou burcovala moje chuťové kanálky tak, že jsem sklenici polknul na tři hlty. Tmavé mezi mé favority mnohdy nepatřilo, ale to slánské- to je prostě jiné: )
K Antošům určitě ještě zavítám!
Jo, a prý bude k pivu i pravý talián!!!!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání