úvod
homepage

Komentáře

článku: Tentokráte Měšťanský pivovar v Poličce

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

kvalita je uplně pryč, (Holoubek, 13.09.2011 14:20) celé vlákno | reagovat
Tak Vás zde zdravím, poličskému pivu se již začalo říkat kalužovka, ne snad že by to bylo tím, že ho vaří Ing. Kaluža nýbrž proto, že chutná jak voda z kaluže. Po loňském excesu s každou várkou jiné chuti a příměsi dnes poličské pivo má jakýsi standard, ale velmi nízký. S pivem které se v Poličce vařilo v roce např. 2007 se nedá vůbec srovnávat, teď je to opravdu odpad, který se rovná staročechu. Apeluji tímto na vedení, aby se vzpamatovalo a bídnou situaci řešilo, nebo se ten pivovar prostě položí. To nebude nikdo pít.
Re: kvalita je uplně pryč, (Roman Holoubek, 13.09.2011 15:56) celé vlákno | reagovat
POZOR!!!
Předešlou reakci jsem nepsal já. Někdo se za mne vydává. Za prvé to není pravda - Poličské pivo je stále vynikající a rád si jej příležitostně (nyní žel už jen příležitostně) dávám.
Za druhé, takovéto nesmyslné a urážlivé cancy bych nikdy nevypustil.
Re: kvalita je uplně pryč, (tom, 13.09.2011 18:24) celé vlákno | reagovat
Zdravím tohoto špinavce co se snaží poškodit tento pivovar-typl bych to na nějakého naštvaného poličáka a nevím proč se vydává pod jménem p.Holoubka-hnus. Je vidět, že jeho inteligence moc toho nepobrala. Jinak Poličskému pivku zdar a vařte stále tak dobré pivko.
Re: Re: kvalita je uplně pryč, (hroch, 14.09.2011 22:05) celé vlákno | reagovat
Je zajímavé, že takovéto nesmyslné reakce jsou pouze na piva, která mají svojí vyšší kvalitu a přímo v místě vzniku mají svojí kvalitou a příznivou cenou zajištěný téměř monopol. Ono je těžké pro zástupce nějakého gigantu nabízet v regionu takového piva svůj extra produkt bezpohlavní výčepní (něco mezi 8-9Plato) za cenu o tři koruny vyšší než je cena vynikajicí místní dvanáctky.
Re: Re: Re: kvalita je uplně pryč, (Lukáš "Elf" Provazník, 15.09.2011 10:44) celé vlákno | reagovat
Nenapadlo náhodou diskutjící, že může jít o shodu jmen? Také nemám pocit, že by mělo poličské pivo v místě svého vzniku monopol. Navíc zrovna v úterý jsem měl nefiltrovaného Záviše plného diacetylu (sud byl naražen v pondělí). Na druhou stranu Poličku občas beru k nám na třetí pípu a většinou jsem spokojen. Jednou jsem musel sud odrazit a vrátit, naštěstí reklamace proběhla bez problémů. Každopádně by to chtělo nereagovat mírněji na tyto hysterické výlevy.
Re: Re: Re: Re: kvalita je uplně pryč, (Roman Holoubek, 15.09.2011 16:02) celé vlákno | reagovat
Lukáši, nikdy tady nikdo nereagoval jako Holoubek mimo mě. A najednou někdo reaguje jménem Holoubek a navíc o poličském pivu. To by byla opravdu velká, ale velká shoda náhod. A na to já nevěřím. Proto si myslím, že někdo chtěl poškodit jak pivovar, tak mne.
Proto jsem se musel ozvat a reagovat, jak jsem reagoval.

Polička: monopol sice nemá, ale do okolí 20 km, má poličské pivo majoritu v hospách (vyjma větších center - Svitavy a Litomyšl).

PS: A kdy si vezmete Vyškov? :-)
Re: Re: Re: Re: Re: kvalita je uplně pryč, (Lukáš "Elf" Provazník, 15.09.2011 16:59) celé vlákno | reagovat
Já vím, že je to více náhod najednou, ale také jsem reagoval na všechny předešlé příspěvky dohromady. A co se týče Vyškova, přes prázdniny jsme to trochu omezili a teď máme Oktoberfest a piva z Franků, takže sorry, ale tomu Vyškov nemůže konkurovat, ale jeho čas snad brzy přijde:o).
Vyhledávání