úvod
homepage

Komentáře

článku: Hopworks Urban Brewery

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Trošku mimo, (Antihnusák, 20.05.2008 08:22) celé vlákno | reagovat
Poslední článek, který by mě zajímal, zde byl publikován cca před měsícem (27.4.) a to se jednalo spíše o pár fotek než o plnohodnotný článek hodný starého SP. Předtím dlouho nic. Nekamenujte mě "pivní znalci". Vyjádřil jsem jen svůj názor...
No a název této části serveru Pivní deník je také jaksi zavádějící a jeho podtitul "jediný internetový deník o pivu" je jak z reklamy na produkty PPas :( Spíše by se hodil název Pivní občasník, protože frekvence článků někdy dosahuje i týdeního skluzu. Co dělají staří dobří autoři? Přestali snad pít pivo či se slohově vyčerpali? Možná se SP vydal jen na jinou kolej. Pak prosím autory, aby mi to neprodleně sdělili, abych sem zbytečně skoro každý den nepřicházel a neodcházel zklamán.
Je smutné, že i o projektu páně Kočky - Varnsdorfském pivovaru a jeho pivech jsem se více dočetl jinde... Kde jsou fotky nejen technologie, ale i budovy, informace, kde je pivovarská hospoda apod.
Osobně jsem hluboce zklamán současným stavem SP, škoda :-(
Re: Trošku mimo, (Honza Kočka, 20.05.2008 11:17) celé vlákno | reagovat
A o cem by ty "spravne" clanky mely byt?

Ano, denik miva skluz,ale vzhledem k tomu, ze se brzo bude jednat opet o denik, myslim, ze neni nutne ho prejmenovavt na obcasnik.

Jinak se pripravuje pivni gastro, zacaly blogy.ostatne to je prilezitost pro vsechny, kde se mohou vyjadrit. Treba i na ta spravna temata, pokud uz tam nahodou nejsou...
Re: Re: Trošku mimo, (Jarin, 20.05.2008 15:08) celé vlákno | reagovat
Když už se tady objevila reakce na nový SP,rád bych se přidal s prosbou.Bylo by fajn,kdyby se obnovilo PIVNÍ FÓRUM.Postrádám vlákno "kam na pivo"
Dík
Re: Re: Trošku mimo, (Martin Štros, 20.05.2008 19:34) celé vlákno | reagovat
Já bych to řekl asi tak, že těch lidí, který tyhle články zaujmou, je prostě minimum. Já vim, že tohle pivo na 99 % nikdy neochutnám, takže mě to taky moc nezajímá. A o tom je poslední dobou svetpiva.cz
Ale nejsem proti. Prostě už to tak beru, že tyhle stránky už pro mě moc nejsou a chodím spíš na na pivni.info Je fajn, že je tu web který se na zahraniční dění trochu specializuje a i když je to jen pro pár lidí, tak proč ne. Každý si může vybrat, jaký typ článků chce číst.
Re: Re: Re: Trošku mimo, (Milan, 22.05.2008 09:14) celé vlákno | reagovat
Dost souhlasím s předcházejícím příspěvkem, když jsem kdysi na Svetpiva narazil, byl jsem nadšený a málokterý den jsem nezkoumal, co je tam zase nového. V tu dobu se server orientoval na dění zejména v našich a slovenských pivovarech. V současné době mám pocit jako bych kolikrát četl "Kvasný průmysl",samozřejmě vzdělávání k životu patří, ale dříve jsme byli vzdělávání "populárnější formou".
Hezký článek, (Weetek, 20.05.2008 11:08) celé vlákno | reagovat
Americká scéna minipivovarů je opravdu hodně bohatá a svým novátorstvím a chutí experimentovat až do absurdna myslím nemá v Evropě obdobu. To není nějaký nekritický obdiv ke všemu americkému (po dvou pobytech v téhle zemi jsem vlastně takový vlažný antiamerikanofil :-) ale faktem je, že americkým sládkům odvaha k pokusničení nechybí. Leckterý český (poloanonymní)pivař mě utvruje v tom, že u nás by takovým novátorům asi moc pšenka nekvetla. Snad se to brzo změní.
No právě..., (Autor, 20.05.2008 08:55) celé vlákno | reagovat
..., jak zmínka o zastudena extrahovaném espressu, tak i citát z vlastního ohodnocení piva Organic HUB Lager jsou právě ty detaily, které v článku měly celou záležitost nejsilněji ironizovat. Jejich cílovou skupinou jsou američtí pivaři, ne čeští. Vždyť představa rýže a kukuřičného sirupu v "plzeňském" mnohým z nás nahání husí kůži, ne?
Viva la USA, (Ludwig, 20.05.2008 07:23) celé vlákno | reagovat
V tomhle clanku se da najit nekolik opravdu zajimavych, da se rici az neuveritelnych slovnich spojeni, ja si dovolim nekolik z nich ocitovat:
1.)Organic HUB Lager = Aha, takze BIO pivo. No dobre.
2.)„V našem plzeňském pivu nenajdete ani rýži, ani kukuřičný sirup, ale jen a jen ječný slad! = Aho, to my cesi v Plzni bez ryze a kukurice nezvladneme! :-)
3.)O příčku tak překonal bronzovou dvanáctku Gambrinus Premium z Plzeňského Prazdroje. = Coze?? Klobouk dolu pred timto produktem z tohoto (domnivam se) maleho restauracniho pivovarku, jehoz vitezny produkt chutna o pricku lepe nez Gambrihnus.
4.)Syna Juliana počali po veselém večeru stráveném v pivovaře U Fleků.= Jezismarja, me rodice nedelali v taxiku, to asi nebudu american.:-)
5.)strop totiž zdobí skulptura sestavená ze 44 rámů jízdních kol. = Neco typickeho pro americke restauracni pivovary!
6.)zavařil do něj osm litrů za studena extrahovaného espressa Stumptown Hairbender!= Espressostout, aha.. no tak teda na zdravi!
Vyhledávání