Ty vynechány málo info o tom, jak 'vrátný' dostala své jméno
Porter je skutečně uvedeno již za 1721, ale žádný spisovatel před Feltham říká, že byla učiněna replikovat "tři závity." Namísto toho se zdá být více-ve věku rozvoje hnědé pivo, které byly provedeny v Londýně. Před 1700, Londýn pivovarnické poslal své pivo velmi mladí a žádné stárnutí byla provedena buď na hostinský nebo prodejce. Porter byl první pivo, které mají být ve věku na pivovar a odeslán ve stavu způsobilém k být opilý okamžitě. Bylo to první pivo, které by mohly být na každém velkém měřítku, a Londýn porter pivovarů, jako jsou Whitbread, Truman, Parsons a Thrale, finančně dosáhnout velkého úspěchu.
Předčasné Londýn nosiči byly silné pivo moderních standardů. První pokusy s vodoměr v 1770s zaznamenány Porter jako s OG (původní gravitace) na 1,071 ° a 6,6% ABV [3]. Zvýšení daně v průběhu napoleonské války tlačila její gravitace dolů asi 1,055 °, kde zůstal po celý zbytek z 19. století. Obrovské popularitě stylu vyzváni k výrobě piva nosiči v široké škále sílu. Ty začaly s Stout Porter na Jednolůžko okolo 1.066 °, Dvojitá Stout Porter (např. Guinness) na 1,072 °, Triple Stout Porter na 1,078 ° a Imperial Stout Porter na 1,095 ° a více. Vzhledem k tomu, že 19. století pokročila tak se Porter přípona byla postupně zrušena. Britská pivovarská, nicméně nadále používat Porter jako obecný pojem pro oba nosiči a anglické piva.
Vrátní, tmavé pivo upřednostňují londýnské ulice a řeky vrátní, tedy jméno, bylo první vyvinula v časném 1700s. Byl poměrně silný moderních standardů (nad 6% ABV) a vrátní vypil ji držet krok, protože jejich energie prováděné na pozemky a vypnutí lodí po celém Londýně a na ulicích.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Porter je skutečně uvedeno již za 1721, ale žádný spisovatel před Feltham říká, že byla učiněna replikovat "tři závity." Namísto toho se zdá být více-ve věku rozvoje hnědé pivo, které byly provedeny v Londýně. Před 1700, Londýn pivovarnické poslal své pivo velmi mladí a žádné stárnutí byla provedena buď na hostinský nebo prodejce. Porter byl první pivo, které mají být ve věku na pivovar a odeslán ve stavu způsobilém k být opilý okamžitě. Bylo to první pivo, které by mohly být na každém velkém měřítku, a Londýn porter pivovarů, jako jsou Whitbread, Truman, Parsons a Thrale, finančně dosáhnout velkého úspěchu.
Předčasné Londýn nosiči byly silné pivo moderních standardů. První pokusy s vodoměr v 1770s zaznamenány Porter jako s OG (původní gravitace) na 1,071 ° a 6,6% ABV [3]. Zvýšení daně v průběhu napoleonské války tlačila její gravitace dolů asi 1,055 °, kde zůstal po celý zbytek z 19. století. Obrovské popularitě stylu vyzváni k výrobě piva nosiči v široké škále sílu. Ty začaly s Stout Porter na Jednolůžko okolo 1.066 °, Dvojitá Stout Porter (např. Guinness) na 1,072 °, Triple Stout Porter na 1,078 ° a Imperial Stout Porter na 1,095 ° a více. Vzhledem k tomu, že 19. století pokročila tak se Porter přípona byla postupně zrušena. Britská pivovarská, nicméně nadále používat Porter jako obecný pojem pro oba nosiči a anglické piva.
Vrátní, tmavé pivo upřednostňují londýnské ulice a řeky vrátní, tedy jméno, bylo první vyvinula v časném 1700s. Byl poměrně silný moderních standardů (nad 6% ABV) a vrátní vypil ji držet krok, protože jejich energie prováděné na pozemky a vypnutí lodí po celém Londýně a na ulicích.