úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní styly – Skotsko

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Scottish Ale ke koupi, (Petr Buriánek, 05.03.2008 10:47) celé vlákno | reagovat
Jedete-li někdo na Slovensko, nebo bydlíte-li poblíž hranic, můžete Scottish Ale z pivovaru Belhaven zakoupit v marketu Kaufland (minimálně v Hlohovci ho již asi rok prodávají).
Re: Scottish Ale ke koupi, (Honza Kočka, 05.03.2008 11:15) celé vlákno | reagovat
Tim jsi mi pripomnel, ze jsem kdysi emailoval do pivovaru Belhaven kvuli vzorkum a oni me prekvaili, ze maji v Cechach zastupce.

Po dvou letech to stale plati - kouknete na http://www.krakatit.cz/(knihkupectvi Talpress). Sice tu o pivu ze Skotska nepisou(driv jo), ale maji tam zminku o Cider Klubu v Praze. A po telefonickem dotazu mi potvrdili, ze prodavaji ovocne pivo za 39Kc za pullitr(asi pinta) a Twisted thistle, jejich verzi IPA za 45Kc za pullitr...
Re: Scottish Ale ke koupi, (Libor, 05.03.2008 11:19) celé vlákno | reagovat
Potvrdzujem, v sieti marketov Kaufland na Slovensku majú k dispozícii spomínaný Belhaven
Re: Belhaven, (Petr Žalio, 11.03.2008 20:57) celé vlákno | reagovat
Tak to je super zpráva! Je to ale zajímavé, jak se tam dostal. V síti Kaufland v Německu není. V Polsku ano, ale tam ho nakupují od speciálního dovozce britských piv (John King Polska).Odkud ho nakupují na Slovensku? Který Belhaven mají a kolik stojí? Jedná se stejně jako v Polsku o exporní verzi 80- určené pro EU pod názvem Belhaven - Scottish Ale stejně jako v Polsku? Díky.
Vyhledávání