Mimochodem znám ve svém okolí několik lidí, kteří začali pivo pít právě díky svrchně kvašeným zahraničním pivům (pro Vás speciálům).
Tím, že měli od nás možnost ochutnat především belgická, ale i další zahraniční piva se začali zajímat i o ta naše. Dnes si v klidu zajdou i na dobrý Czech Lager. Pro každého není zkrátka nejpřitažlivější pivo z regionálního pivovaru nebo chcete- li obecně světlý ležák. Někoho hned osloví pšeničné, alt a ležák mu nic neřekne.
Ještě k Romanovi H. neviděl bych to tak černě s pivní osvětou. Dost lidí už ví, co je pšeničné pivo. Někteří si je sice pletou s kvasnicovým (i já takové znám), ale zase to není tak hrozné.
Já bych fakt lidi zase nepodceňoval, jsem přesvědčen, že by si konkrétně pšeničné pivo našlo cestu ke konzumentovi velmi rychle. Chybu nevidím jen v pivovarech (chápu, že se musí chovat i ekonomicky), ale daleko větší měrou v hospodských, kteří se bojí novinek.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Tím, že měli od nás možnost ochutnat především belgická, ale i další zahraniční piva se začali zajímat i o ta naše. Dnes si v klidu zajdou i na dobrý Czech Lager. Pro každého není zkrátka nejpřitažlivější pivo z regionálního pivovaru nebo chcete- li obecně světlý ležák. Někoho hned osloví pšeničné, alt a ležák mu nic neřekne.
Ještě k Romanovi H. neviděl bych to tak černě s pivní osvětou. Dost lidí už ví, co je pšeničné pivo. Někteří si je sice pletou s kvasnicovým (i já takové znám), ale zase to není tak hrozné.
Já bych fakt lidi zase nepodceňoval, jsem přesvědčen, že by si konkrétně pšeničné pivo našlo cestu ke konzumentovi velmi rychle. Chybu nevidím jen v pivovarech (chápu, že se musí chovat i ekonomicky), ale daleko větší měrou v hospodských, kteří se bojí novinek.