Roman Holoubek
No jistě je v tom kus pravdy, že soudit dopředu je asi předčasné. Připouštím, žev ŽR se bude třeba pod světlým pivem skrývat skvělý chmelený pilsener nebo ležák. Proč ne, záleží na sládkovy. Ale po zkušenosti s našimi mini v to moc nevěřím. Celkem mi chutná Ječmínek, dříve Zvíkov (ale ten jsem už dlouho neměl), Chyše, Zašová:-)) (Mimochodem příští týden budeme degustovat 12% Bon a favoritem je Kout n. Š (alespoň tento podzim). Ale takové ty Pegasy ap. nechci ani komentovat.
Chody
Taky romu nerozumím, kdo pije europiva? Zkušenost, kterou mám s lidmi pivu se nevěnující jsou např. velmi pozitivní reakce na Hoegaarden, Kriek, Leffe. Proč by si běžný konzument pijící např. Starobrno měl nejdřív zvykat na něco takového jako je Havl. Brod a pak až na zahraniční typy. Jak víte, že by mu hned třeba nechutnalo více pšeničné pivo?
Osobně bych mu doporučil na tato piva "skočit" hned a výše uvedenými se nezdržovat. Proč by měl takový člověk zkoumat každé naše pivo (z pivovarů do 200tisíc hl) a pak si dát teprve třeba trappist? To nemá žádnou logiku.
Proč tolik averze k jiným stylům a druhům?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
No jistě je v tom kus pravdy, že soudit dopředu je asi předčasné. Připouštím, žev ŽR se bude třeba pod světlým pivem skrývat skvělý chmelený pilsener nebo ležák. Proč ne, záleží na sládkovy. Ale po zkušenosti s našimi mini v to moc nevěřím. Celkem mi chutná Ječmínek, dříve Zvíkov (ale ten jsem už dlouho neměl), Chyše, Zašová:-)) (Mimochodem příští týden budeme degustovat 12% Bon a favoritem je Kout n. Š (alespoň tento podzim). Ale takové ty Pegasy ap. nechci ani komentovat.
Chody
Taky romu nerozumím, kdo pije europiva? Zkušenost, kterou mám s lidmi pivu se nevěnující jsou např. velmi pozitivní reakce na Hoegaarden, Kriek, Leffe. Proč by si běžný konzument pijící např. Starobrno měl nejdřív zvykat na něco takového jako je Havl. Brod a pak až na zahraniční typy. Jak víte, že by mu hned třeba nechutnalo více pšeničné pivo?
Osobně bych mu doporučil na tato piva "skočit" hned a výše uvedenými se nezdržovat. Proč by měl takový člověk zkoumat každé naše pivo (z pivovarů do 200tisíc hl) a pak si dát teprve třeba trappist? To nemá žádnou logiku.
Proč tolik averze k jiným stylům a druhům?