No, Richarde, tak to mi teda schválně řekni, do jaký míry má podle tebe cenu zkoušet něco novýho... Ty jsi přeci taky prodělal určitej pivní vývoj, ne?
Jak moc je daleko ta doba, kdy se zdálo, že na všechno ostatní než Géčko a spol. ti lidi v Česku vykonaj velkou (možná i obrovskou) potřebu?
Na druhou stranu, diskutující "tomas" má podle mě taky velkej kus pravdy...
Myslím si, že kdyby u nás někdo chtěl vařit "echt Märzen", tak se mu nejspíš vyplatí inzerovat to hlavně jako ležák o určité stupňovitosti a pak "drobným písmem" zmínit něco o Märzen. U nás je asi změny potřeba provádět plíživě.
Nicméně přál bych všem skeptikům vidět nadšení mých kolegů, když jsem načnul 5 l soudek rauchbieru :-)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Jak moc je daleko ta doba, kdy se zdálo, že na všechno ostatní než Géčko a spol. ti lidi v Česku vykonaj velkou (možná i obrovskou) potřebu?
Na druhou stranu, diskutující "tomas" má podle mě taky velkej kus pravdy...
Myslím si, že kdyby u nás někdo chtěl vařit "echt Märzen", tak se mu nejspíš vyplatí inzerovat to hlavně jako ležák o určité stupňovitosti a pak "drobným písmem" zmínit něco o Märzen. U nás je asi změny potřeba provádět plíživě.
Nicméně přál bych všem skeptikům vidět nadšení mých kolegů, když jsem načnul 5 l soudek rauchbieru :-)