Tak si pane Žalio a Jobánku tady v Česku otevřete vlastní pivovar a experimentujte. Máme volný trh, jen do toho. Na zajímavý nápad vám jistě půjčí banka a věřte, že i já rád vaše dílko ochutnát. Kritizovat české pivovary je snadné, ale jsou to oni a ne vy, kdo musí bojovat o zákazníky, aby pokryl náklady na výrobu a ještě něco vydělal! To oni investovali své peníze a teď je na nich, co tam budou vařit, protože oni mají zopovědnost za to, aby se projekt podařil. Ne vy, co si jdete akorát na pivečko. Ono totiž z jednoho pana Žalia a Jobánka za rok se ten pivovar neuživí. Aritizovat pivovar ještě před otevřením je kapitola sama o sobě.
TO WEETEK: No drahé nevím jak to bude, ale pivo z minipivovaru vůbec nemusí být dražší, než gambáč. Když si v Chýni pivko vypijete na venkovní zahrádce, tak ho máte za 14 Kč / 0,5l bez ohledu na stupňovitost. Uvnitř v moc pěkné útulné hospůdce 19 Kč/0,5 l. Neřekl bych, že na tom pivovar prodělává. Holt je to o přístupu k zákazníkům, proto je zde tolikrát zmiňovaná Chýně tak úspěná a stále zvyšuje výstav.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
TO WEETEK: No drahé nevím jak to bude, ale pivo z minipivovaru vůbec nemusí být dražší, než gambáč. Když si v Chýni pivko vypijete na venkovní zahrádce, tak ho máte za 14 Kč / 0,5l bez ohledu na stupňovitost. Uvnitř v moc pěkné útulné hospůdce 19 Kč/0,5 l. Neřekl bych, že na tom pivovar prodělává. Holt je to o přístupu k zákazníkům, proto je zde tolikrát zmiňovaná Chýně tak úspěná a stále zvyšuje výstav.