Skutečně nevím, co je tak nápaditého na nefiltrovaném světlém pivu konvenční stupňovitosti. Kdyby se alespoň experimentovalo s různými odrůdami chmele (vařir mimo ležák třeba i velmi suchý pilsener). Proč nezkusit i filtrovaná piva? Osobně jsem přesvědčen, že možností je více než dost.
Pro J.S
Proč vyrábět jiná piva? Tady nejde až tak o jiný styl piva. I v rámci spodně kvašeného ležáku se dá najít více zajímavých variací
Jinak na nefiltrovaném ležáku není zhola nic českého. Takové pivo se vaří po celém světě...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Pro J.S
Proč vyrábět jiná piva? Tady nejde až tak o jiný styl piva. I v rámci spodně kvašeného ležáku se dá najít více zajímavých variací
Jinak na nefiltrovaném ležáku není zhola nic českého. Takové pivo se vaří po celém světě...