Ochutnal jsem jej,
(Roman Holoubek, 15.07.2007 18:15)
celé vlákno | reagovat
Pokud jsme oba měli stejné pivo, pak máme asi rozdílné chutě. Pro jistotu jsem si dal i druhý kus (z láhve), takže chuť hostinský neovlivnil a musím říci, že mne sice neurazilo, ale ani nenadchlo.
PS: měl jsem je v lednu letošního roku.
Na: http://www.ottakringer.at/index.asp?ph_id=20
popisují následně toto pivo takto (dovolil jsem si udělat přibližný překlad): Vídeňská směs zvláštního typu: naše kupáž (použili výraz z vinařské terminologie pro mísení vín!) dráždivého světlého a svůdného tmavého piva. To co vzešlo ven je zlatohnědý Ottakringer Schnitt (řezák) - ušlechtilá, značně elegantní pivní směs.
Z textu mi tedy vůbec nevyplývá, že jde o čistý vídeňský ležák, ale jen o "obyčejný" řezák. Docela by mne zajímalo, jak to tedy doopravdy je - dám dotaz na pivovar.
Z pohledu běžného zákazníka je jedno, jak se dané pivo vyrábí, ale nás čtenáře pivních serverů to zajímá.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
PS: měl jsem je v lednu letošního roku.
Na: http://www.ottakringer.at/index.asp?ph_id=20
popisují následně toto pivo takto (dovolil jsem si udělat přibližný překlad): Vídeňská směs zvláštního typu: naše kupáž (použili výraz z vinařské terminologie pro mísení vín!) dráždivého světlého a svůdného tmavého piva. To co vzešlo ven je zlatohnědý Ottakringer Schnitt (řezák) - ušlechtilá, značně elegantní pivní směs.
Z textu mi tedy vůbec nevyplývá, že jde o čistý vídeňský ležák, ale jen o "obyčejný" řezák. Docela by mne zajímalo, jak to tedy doopravdy je - dám dotaz na pivovar.
Z pohledu běžného zákazníka je jedno, jak se dané pivo vyrábí, ale nás čtenáře pivních serverů to zajímá.