Díky, díky oběma pánům, že pomáhají s osvětou na českém písečku. Ač s vámi v některých věcech nesouhlasím. Především v tvrdém odmítání (téměř) všeho co vznikne u nás. Hraničí to až s urážkou všech českých, moravských a slezských pivovarníků. Na druhé straně jsem před lety také začal objevovat krásu pivních stylů a zahraničních piv. Také se rozplývám nad krásnými ukázkami produktů ze zahraničí a není to jen známé Německo (především Bavorsko a Franky), Belgie, či Velká Británie. Oblíbil jsem si i severofrancouzská piva, pobaltské Portery a další. Ale ve stylu českého ležáku je u nás mnoho chuťově bohatých piv a ta bych neodsuzoval.
Nyní k nadpisu článku.
Piva z Ottakringeru. Převážně jde o velmi fádní piva. A trochu pochybuji, zda jejich Schnitt (přeloženo řez, říznutí) je správný představitel kategorie Wiener lager. Sami na svých stránkách (http://www.ottakringer.at) píší Wiener Mischung (nemusím snad překládat) a mám pochybnosti zda používají vídeňnský slad, nebo jen jde o směs světlého a tmavého piva, jak sami na svých stránkách popisují.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Nyní k nadpisu článku.
Piva z Ottakringeru. Převážně jde o velmi fádní piva. A trochu pochybuji, zda jejich Schnitt (přeloženo řez, říznutí) je správný představitel kategorie Wiener lager. Sami na svých stránkách (http://www.ottakringer.at) píší Wiener Mischung (nemusím snad překládat) a mám pochybnosti zda používají vídeňnský slad, nebo jen jde o směs světlého a tmavého piva, jak sami na svých stránkách popisují.