Komentáře
článku: Pablo’s Tacos v Pelhřimově - pivovar, hospoda a Paul Holborn
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Jsem malinko zděšen. Sleduji tenhle web nepravidelně, ale čtyři, pět let už určitě. V poslední době tu stále častěji narážím na nepříjemný fenomén, který sem tu dříve nevídal. A to: poměrně agresivní reakce na svobodný názor někoho jiného, je to např. už skoro tradičně každý příspěvek přispěvatele PŽ (někdy příliš mentorský tón si omluvím vědomím toho, že nejsem brouk Pytlík a nevím všechno a nechám se tedy rád poučit). Již nedávno jsem se snažil v diskusi přispěvatele PŽ upozornit na jeho extrémistický až neslušný výpad na (všechny mínus tři) české sládky. V této diskusi mě nejprve nadzvedla diskutující Hanka (nakopat zapařené loajální a na tradici lpící zadky) a opět dorazila reakce PŽ. Kárá ale sám zaměňuje tradici produktu českého pivovaru za původ stylu piva, protože "historie sahá daleko dál". To ano, historie sahá, v tomto smyslu až k pivům starého Egypta. Nebo Mezopotámie? A s cenami opět úlet, točené za třicet korun? I ten Gamb, který se v těchto horkých dnech a tím zvýšené produkci nedá ani natočit, natož pít, stojí v hl.městě pod dvacet, a to je přece už nějaká "prémiová" značka!
Vyhledávání