Svět piva
co se děje kolem piva, u nás či ve světě
O pivu
o samotném pivu, jeho stylech, výrobě a pití
Hodnocení piv
databáze a hodnocení degustovaných piv
Pivní fórum
když se potřebujete na něco zeptat
Galerie
vaše pivní fotografie, přehledně roztříděné
Menu
Výroba piva
Pivovary
Pivní styly
České pivní speciály
Míchané nápoje s pivem
Pivo a jídlo
Aktivní autoři
Honza Kočka
(161)
Jiří Kaňa
(39)
Radka Řehánková
(30)
Marek Kodeda
(28)
Josef Vacl
(25)
Zdeněk Rosa
(24)
Josef Albrecht
(24)
Weetek
(19)
tisková zpráva
(15)
Pivo Praha
(11)
Komentáře
článku:
Pablo’s Tacos v Pelhřimově - pivovar, hospoda a Paul Holborn
Zobrazit všechny komentáře
:
podle vláken
,
podle času
Cantillon
, (
Petr Žalio
, 24.09.2007 16:10)
celé vlákno
|
reagovat
Díky Petře za aktuální info! Točená se pěkně rozrustají už i o USA lahůdky, jen tak dál.
No to ano. Obecně Cantilonská jsou pravděpodobně vůbec nejkyselejší, zejména ta mladá:)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání
No to ano. Obecně Cantilonská jsou pravděpodobně vůbec nejkyselejší, zejména ta mladá:)