úvod
homepage

Komentáře

článku: Pablo’s Tacos v Pelhřimově - pivovar, hospoda a Paul Holborn

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Aktualizace k 22. 9. 2007, (Petr Vácha, 24.09.2007 08:47) celé vlákno | reagovat
Po mé páteční a sobotní návštěvě podniku je třeba sdělit následující:

a) pivovar - pivo se ještě stále nevaří, přičemž první várka - bohužel - není otázkou zítřka ani příštího týdne (zlobí úřední šiml, ale taky hygiena, která má námitky proti tomu, aby nádoby na hlavní kvašení byly ve stejné místnosti jako hosti podniku).

b) kuchyně - výrazné zlepšení i způsob servírování a kromě mexických dlabanců a nabídce i český obvyklosti

c) obsluha - v pátek za 1* (jako ve škole), v sobotu 2

d) prostředí - příjemné, inspirativní k návštěvě, provoz přestěhován dovnitř - a s tím souvisí to hlavní - dvě třináctikohoutové pípy v interiéru, díky čemuž má Paul Holborn v úmyslu chvályhodně rozšířit (snad už během příštího týdne) takto

e) výběr točených belgických piv:

1. LINDEMANS KRIEK
2. LINDEMANS PECHERESSE
3. LINDEMANS FRAMBOISE
4. CERVOISE
5. KWAK
6. LaCHOUFFE TRIPLE
7. McCHOUFFE BRUINE
8. DUCHESSE DU BOURGOGNE
9. MOINETTE BLONDE
10. KARMELIET TRIPLE
11. ANCHOR LIBERTY ALE (z Kalifornie)

To by stálo za návštěvu - co říkáte ??

P. S. k diskusi na téma míry kyselosti piva Rodenbach Grand Cru: dal jsem si před ním Castillon Kriek a Grand Cru byl pak jako beránek ...

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání