úvod
homepage

Komentáře

článku: Pablo’s Tacos v Pelhřimově - pivovar, hospoda a Paul Holborn

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Rodenbach a Rodenbach G.C., (Zbyněk Holan, 29.08.2007 16:08) celé vlákno | reagovat
Ahoj, měl jsem čepovaný (xkrát), lahvový a plechovkový Classic. Barvu si vystihl velmi správně (webu nelze věřit...). V chuti také - ovocné chutě tam rozhodně jsou - spíše to jablko (něco jako jabčák či kyselý jablečný mošt) švestku jsem tam nevnímal. Grand Cru jsem měl pouze lahvový a pouze jednou (musím mu dát ještě šanci...). Nemyslím si, že by byl více osvěžující, ba naopak kyselostí až náročný na vnitřnosti - pít se dal opravdu po douškách a to velmi malých! Mnohem více osvěžující mi naopak připadal Classic (mimochodem ho mají čepovaný v "české" restauraci Golem v Bruselu, mají PU a právě Rodenbach. Jo a utopence za 10 Euro... a další české speciality). Tedy já volím Classic.

Degustacím zdar!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání