úvod
homepage

Komentáře

článku: Bramborové pivo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

nic novýho pod sluncem, (Colega, 12.04.2007 21:20) celé vlákno | reagovat
no vážně, vo brambohách se píše už u legendárních Hlaváčka a Lhotskýho - ale líp se zpracuje škrob než celá brambora - a když se tak dívám na velkobchodní cenu škrobu, zas tak moc (né-li vůbec) se od maloobchodních cen sladu neliší - když k tomu vezmu v potaz lepší resp. totální zpracovatelnost škrobu oproti sladu... Inu, skupino Staropramen, třes se - maltózovej sirup, ta "tajná přísada", nepředstavuje pro člověka s hrncem, škrobem a trochou sladu žádnej problém!

ale ne, dělám si legraci - naco by mi bylo šidit vlastní, malosériový, neprodejný mok?
:)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání