úvod
homepage

Komentáře

článku: Ring volný - Budvar

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Ad pitr, (Tomáš Semrád, 14.07.2005 08:15) celé vlákno | reagovat
Nevím jaké máte informace vy, ale kroužkovaný Budvar určitě není doménou jen samotných Budějovic. Např. v Brně existuje (co vím) jeden podnik, kde ho mají pravidelně na čepu každou letní sezónu. Dle slov některých dalších hospodských, kteří točí Budvar, ho budou od letoška mít v nabídce i další restaurace...
kroužkovaný Budvar, (pitr, 11.06.2005 12:04) celé vlákno | reagovat
Nejak mi to neda a i s obrovskym spozdenim si musim poskuhrat :) a kde jinde, nez zde,ze? ;-)
Takze: jelikoz mam budvar rad, tak na nej i chodim. Majitele hospody sem po precteni tohodle clanku ukecal, ze by mohl rozsirit sortiment a ten se po tom zacal pidit (o existenci 'krouzkace' predtim nemel nejmensi anung). Nakonec se dopatral toho, ze toto pivo je urceno jen a vyhradne pro restaurace v Budejicich. Takze vzkaz pro odpovidajiciho (nenasel sem, kdo to byl): nechte si ty slibny kecy. Cekal bych, ze si svoje odpovedi overite, nez je predhodite verejnosti. Takhle je to neseriozni a pivovaru to dela medvedi sluzbu (a nejen pivovaru, ale i mne - nesmyslne sem nahanel jednoho nadseneho hospodskeho po vsech certech :( ) Zbytecne ste me tema svejma mystifikacema namlsali a ted - skutek utek.
bye
Bolení z Budvaru, (Chody, 27.04.2005 14:15) celé vlákno | reagovat
No je fakt, že Budvar je sladší pivo, a z toho bolí hlava víc, ale na druhou stranu jde o zvyk, kdo pije Budvar často, ten si zvykne a nemá problémy, naopak, ten kdo pije např. Gambrihnus a pak si jednou za čas dá Budvárek, není zvyklý na pivo a bolí ho hlava více, tot můj názor
Mě po Budvárku 12° hlava nebolí, (PX, 07.04.2005 16:10) celé vlákno | reagovat
Je to asi tím, že jsem spíše pivař, než konzument. Já nemusím vypít 8, 10 či více kousků nějaké limonády typu Staropramen nebo hořko-nakyslé břečky jménem gambrihnus a machrovat jaký jsem "king". Mě stačí si vychutnat 2-4 kousky a pohoda.
Preferuji opravdu Česká piva (a ne ta zaprodaná němcům či jihoafričanům) a Budvar považuji za nejlepší!!
Můj žebříček piv:
1) Budvar 12°
2) Holba 12°
3) Březňák 12°
4) Kácov 12°
Bolest hlavy, (pitr, 01.04.2005 13:26) celé vlákno | reagovat
No, ja za sebe zase naopak musim rict, ze s tim problem nemam, ani nikdo v mem okoli. Naopak - budvar je jeden z mala po kterym je mi obvykle fajn (i po velkejch kalbach) :) Nedostavi se ani zaludecni a 'behaci' potize tak bezne po konzumaci dnesnich pivnich 'skvostu' (nechci bejt konkretni) ;-)
Bolest hlavy, (nerc, 26.03.2005 16:53) celé vlákno | reagovat
Je to zvlastni aspekt ale take me to potkava. Pri komzumaci Budvaru 12° ale take 10° je druhy den bolest hlavy opravdu intenzivni. Napriklad u piv G, PU nebo produkce Staropramenu je to mnohem mene vyrazne. Nemi to jen muj problem, ale i mnoha lidi s kterymi jsem se o tom bavil. Proto jsme take zkouseli ruzne hospody a restaurace ve vice mestech ale vzdy to bylo stejne.
Vyhledávání