úvod
homepage

Komentáře

článku: Na návštěvě v berounském pivovaru

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

beroun, (emu, 11.08.2008 23:11) celé vlákno | reagovat
škoda že se do černýho piva z berouna přidává melta a ještě k tomu potravinářské barvivo kuler... a taky se čas od času stane, že je pivo trochu nakyslé.
Analýza pivovaru Berounský medvěd, (Martina Malcová, 05.05.2006 14:29) celé vlákno | reagovat
Dobrý den, jsem studentou ČZU a s dalšími studenty provádíme výzkum marketingových strategií Berounského medvěda.
Zajímaly by nás názory veřejnosti na služby a produkty nabízené tímto minipivovarem. Pokud jste jej navštívili, napište, co se vám líbilo, a s čím naopak spokojeni nejste. Jak jste se o pivovaru dozvěděli a proč jste si právě tento pivovar vybrali k návštěvě?
Pokud můžete na některé z těchto otázek odpovědět, pošlete váš příspěvek.
S pozdravem
Martina Malcová a celý tým
mayer je zmrd, (paparoach, 23.09.2005 15:21) celé vlákno | reagovat
Mayer je kokot
Jó medvěd, (Roman holoubek, 26.10.2004 16:47) celé vlákno | reagovat
V 99 jsem věděl, že mám hledat kovošrot a od té doby tam pravidelně jezdím na skvělé pivko. Mimochpodem, ten z Ostravska jsem asi já. Jen jsem si ještě nikdy nemohl dát točené v šalandě, což mne mrzí, snad někdy příště.
A ta cedule je sice viditelná od dálnice (který řidič, ale má čas takto bokem koukat) a když se sjede, tak stejně ztratí orientaci, kde ten nápis je.
Slepost, (Miroslav Olbramkostel, 25.10.2004 15:28) celé vlákno | reagovat
Potvrzuji zkušenost Gránického, najít pivovar v roce 2002 bylo nad naše síly. Vliv částečné podnapilosti na naše hledací schopnosti si netroufám odhadovat.
Cedule z dalnice, (Honza, 22.10.2004 10:34) celé vlákno | reagovat
Pokud pojedete po dalnici Praha-Plzen, po leve strane je dobre viditelna velka upoutavka na Medveda. Takze se dobre sjet z dalnice, potom je tochu horsi. Clovek musi mit na pameti, ze hleda kovosrot. V podstate ho budete objizdet obloukem zleva,pred mostem potom uhnete do leva a most podjedete.

Vyhodu maji ti, co prijedou vlakem. je to dve minuty chuze a na nadrazi vam kazdy rekne.
Adresa, (Michal Tomšovský, 22.10.2004 10:10) celé vlákno | reagovat
U berounského pivovaru mate adresa. Tyršova ulice, na které se Medvěd nachází, totiž začíná v "centru" města, kde jakoby končí pod dálničním mostem. Ve skutečnosti pokračuje za městem až k dráze. Pivovaru taky nepomáhá nulová propagace v Berouně. Proč třeba není alespoń malá reklamní tabulka na nádraží?
dobře schovaný pivovar, (Jiří Kaňa, 22.10.2004 09:00) celé vlákno | reagovat
Tak tomu říkám smůla! Přitom je to jenom kousek od nádraží...
My jsme někdy v devětadevadesátém taky trochu bloudili. Ale ptali jsme se raději rovnou na sběrnu kovů, takže jsme to nakonec našli. Tehdy ještě žádná Šalanda nebyla, jen zmiňovaný country club (ten jsme nenanšli, ale stejně prý měl zrovna zavřeno).
Pivo se tehdy podávalo přímo ve varně, pokud si pamatuji, bylo to dobré a za směšnou cenu.
Slepost, (A. Gránický, 21.10.2004 15:36) celé vlákno | reagovat
Naše zkušenost s Medvědem je zcela jiná. Přestože jsme v roce 2002 trávili v Berouně celé 3 dny a byli vybaveni i adresou, žádný pivovar jsme na udaném místě nenašli. Též s dotazy u místních jsme nepochodili. O pivovaru neslyšeli. Takže jsme se Medvěda nenapili a dodnes nechápeme, jak je to vše možné!
Medvěd, (Chody, 21.10.2004 13:42) celé vlákno | reagovat
Jo jo, v létě jsem sem zajel, ale bohužel zakoupil jen PET, protože jsem řídil, příště snad navštívím i Šalandu. Jinak pivko výborný kvasnicový. Bejt Berouňák, nikam jinam nechodím. Jen tak dál.
Vyhledávání