úvod
homepage

Komentáře

článku: Iiniciativa pivovarů

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

FUUJ, (Scorpion, 22.07.2004 07:42) celé vlákno | reagovat
Musím přiznat, že mi nedělá problém připojit se k výzvě sabotace výrobků uvedených pivovarů krom Budvaru. Myslím, že takovou iniciatuvu musel vymyslet skutečně abstinentní a antikomerční mozek. Bravo ! Mě tato iniciativa přijde jako podpora vlastní sabotace výstavu těchto gigantů. Ale co se kvality týče upadá krom Budvaru tak rychlé, že to pro premiové konzumenty nezodpovědných malých pivovarů jako jsem já nebude problém podpořit tuto výzvu na 100%.
Iniciativa pivovaru..., (Honza, 21.07.2004 10:00) celé vlákno | reagovat
Prave protoze vetsina hlavnich pivovaru ma zahranicni majitele, zacinaji smerovat jejich PR aktivity do teto oblasti. "Venku" uz to funguje dlouho.

Jinak si myslim, ze pro pivovary je nejlepsi pivar, stridmy konzument, ktery pije premiove znacky za premiove ceny. Ochlasta, ktery si da lahvace za 2,90 Kc je moc nevythrne.

Ale jinak dik za vtipne jizlive pojaty komentar:))

Honza
Nejde mi to do kebule., (Tchoř, 21.07.2004 07:42) celé vlákno | reagovat
To se "zodpovědní" výrobci, ovládající dohromady 75 % tuzemského trhu, hodlají sami regulovat? Co na to jejich (s výjimkou Budvaru) zahraniční vlastníci? To mi vrchní po druhém pivu (od zodpovědného výrobce) přinese sodovku? Už na nás, většinu národa, nebudou z komerční televize řvát reklamy zodpovědných pivovarů, že si bez jejich piva život nedokážeme představit? Bude fotbalová Pito-liga? K nevíře!
Braník, Klasik a Primus, vysoce kvalitní produkty zodpovědných pivovarů, jsou denním chlebem bezdomovců, tedy neméně zodpovědných konzumentů. Dokážu si barvitě představit, jak morálně vyspělí zástupci zodpovědných pivovarů prosazují umírněnou konzumaci u této cílové skupiny.
Kdo je lepší zákazník zodpovědného pivovaru? Obézní ochlasta, který do sebe denně v hospodě nalije dvanáct gambáčů, nebo spořádaný otec rodiny, atlet a řidič, který s provinilým výrazem vycucá každý půlrok třetinku Prazdroje. Odpovězte si sami, já si jdu s chutí vypít nějaké to pivečko z produkce nezodpovědných pivovarů, kterých nám tu naštěstí ještě pár přežívá.
Vědomostní test a umírněná konzumace, (Standa, 20.07.2004 09:21) celé vlákno | reagovat
Základní surovinou pro výrobu piva zcela jistě není chmel. Řidiči, který má podle posledních dvou otázek testu v krvi 0,5 litru dvanáctistupňového piva, by totiž taková chmelová šiška mohla způsobit vážné potíže s krevním oběhem :-))

Všem "příznivcům umírněné konzumace piva" :
Chtěl bych se vám svěřit s jedním zajímavým zážitkem.
Asi před dvěma měsíci mě jeden člověk požádal o sponzorský dar, který měl být následně předán jako cena vítězi jisté soutěže. Celá věc mi byla prezentována asi takto : "Ta soutěž je o tom, kdo za X hodin vypije nejvíc Gambáče."
Zarazilo mě to, takže jsem chvíli mlčel. Poté mi bylo vše vysvětleno "polopaticky" : "Prostě tam přijde půlka města a všichni se vožerou a poblejou."
Kdo byl sponzorem této akce, to si jistě každý domyslí sám.
Vyzkoušejte své znalosti, (Jirka, 20.07.2004 09:12) celé vlákno | reagovat
Zkusil jsem test, bohužel jsem ztroskotal hned na druhé otázce. Poradí mi někdo?

Základní surovinou pro výrobu piva není

a) chmel
b) slad z pšenice
c) voda
d) slad z ječmene
Vyhledávání