Komentáře
článku: Malý pivní zázrak
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Díky moc, pochvaly od samotných konzumentů si vážím více, než všech diplomů dohromady.
ahoj pivaři, ráda bych zjistila, jaký postoj zaujímáte v oblasti pití piva. Ráda bych Vás poprosila o vyplnění zajímavého a krátkého dotazníku - děkuji moc http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fanalyza-nazoru-a-preferenci.vyplnto.cz%2F&h=wAQGdLjRO
vyskovske ipa som mal tu cest ochutnat v richtarovi jakubovi v bratislave, a aj napriek jeho vyssej cene som mal tu cest skonzumovat za posledny tyzden plne 3 litre. Ak sa toto pivo uz vo vyskove nebude opakovat, tak ma.. slusne povedane silne rozladite. Pivo je vynikajuce a ejly by mali rozhodne varit aj nadalej.
Vážený pane Holoubku. Pojem sudování v pivovarství znamená plnění ležáckých nádob, nikoliv plnění transportních obalů, jak uvádíte.
Děkuji za opravu mé drobné nepřesnosti.
Tak tedy ne "Sudovat a prodávat...", ale "Stáčet do sudů (i lahví) a prodávat ...". :-)
Tak tedy ne "Sudovat a prodávat...", ale "Stáčet do sudů (i lahví) a prodávat ...". :-)
nebo je to skutečnost?
Je to skutečnost, Jubiler IPA jsem včera osobně ochutnal z ležáckého tanku :-)
Pivovar Vyškov přežil svou smrt již několikrát a vždy vstal z vlastního popela jako bájný Fénix. V letech 1873 a 1917 vyhořel, během válek přišel o část majetku a vařil čtyřky a pětky, definitivně jej měli zavřít fašisté koncem roku 1943, později komunisté a docela nedávno čeští neoliberalisté. Je opravdu zázrak, že dnes Vyškov vaří dobré pivo. Osobně mi nejvíce chutná nefiltrovaná 14°.
Vyhledávání
Radim