Komentáře
článku: Bio pivo v Pivovarském domě
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Hlavu bych si nad tím, že BIO pivo nelze z českých surovin uvařit, opravdu nelámal. Holt chmel v Žatci nebo ječmen na Moravě nerostou na biopolích. Což mi je celkem putna. Hlavní je, že tyhle vybrané domácí suroviny mají TOP kvalitu, a když si za ně pivovar chce zaplatit, jako třeba Budějovický Budvar, který z nich vaří svůj ležák, pak to je prostě na jeho chuti znát. Takže, kdo chce Bio pivo, ať sáhne po tom německém. Já ale věřím české, v tomto případě budějovické, kvalitě.
Taky nevhodná reklama. Jiný způsob využití reklamy využívající naprvní pohled nesouvisejicí článek nám předvádějí pivní misionáři z Budějc- nebo snad zaměstnanci PR oddělení. Loňské akce okolo Pardála, které se setkali na pivních servrech se zápornou reakcí, trochu poupravili, zklidnili a zaměřil na Budvar. Nová jména přispěvovatelů a přetvoření téměř každého článku k jedné pochvalě Budvaru, jsou jednoznačným znakem budvarských misionářů.
Vyhledávání