úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivovar Kozlíček

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Dubenky zdraví Dubenky!, (Ivan Šulc "Děkan", 20.01.2008 23:18) celé vlákno | reagovat
Javořický ležák pana Kozlíčka jsme chutnali už loni v dubnu, to když jsme v sousedních Panských Dubenkách vařili své pivo - Dubeňák. Pan Kozlíček byl velmi vstřícný, hodně jsme si povídali o vaření a dal nám nahlédnout i do "provozu". Tehdy jeho polotmavé bylo velmi pitelné, s jemnou hořkostí a krásným řízem. Z článku je patrno, že pan Kozlíček na pivovárku a na sobě pracuje i nadále, a to je moc dobře, v tomhle krásném kraji pod Javořicí to bude další příjemná zastávka. Pane Kozlíčku, ať dá Bůh štěstí a ještě jednou děkuji za našrotovaný slad. V dubnu budeme zase vařit a tak se s dovolením zastavíme na kus řeči.
Re: Dubenky zdraví Dubenky!, (Honza, 20.01.2008 23:40) celé vlákno | reagovat
A nejakou fotku jste si neporidili:). Pan Kozlicek zatim zadnou "oficialni" nema, tak prozatim jedna neoficilani by se hodila...diky
Re: Re: Dubenky zdraví Dubenky!, (Děkan, 21.01.2008 21:38) celé vlákno | reagovat
Prošel jsem fotoarchiv, ale žádnou fotku jsem nenašel, tehdy jsem jel na otočku pro slad a netušil jsem, že se návštěva protáhne v delší a přátelský pohovor, proto jsem neměl sebou aparát.
Re: Dubenky zdraví Dubenky!, (Luděk, 21.01.2008 11:14) celé vlákno | reagovat
A proč takové utajení? Tři čtvrtě roku a nikde žádná zpráva nebo noticka (nebo jsem jen přehlédl?) :-(
Oprava článku !!!, (Kozlíček Milan, 20.01.2008 15:18) celé vlákno | reagovat
Pane Kočka musím Vás opravit pan Rambousek mi svými radami hodně pomohl ale nedělá mi žádný odborný dohled a nemá tudíž za můj pivovárek žádnou odpovědnost.Tímto Vás žádám o zjednání nápravy ve vašem článku.
Re: Oprava článku !!!, (Honza, 20.01.2008 15:37) celé vlákno | reagovat
Tak to se omlouvam za chybu. Jak jsme se bavili o panu Rambouskovi, nejak jsem si to spojil i technologickym dozorem, ktery je nutny k udeleni licence vareni piva. Je to opraveno.
Re: Oprava článku !!!, (Martin Štros, 20.01.2008 21:23) celé vlákno | reagovat
Ta poslední věta zní dost trvdě, na to, že tu pro svůj pivovárek máte zadarmo reklamu s prominutím jak kráva ;-) Spousta lidí za Vámi přijede jen díky tomuto článku, takže by se to dalo napsat sympatičtějším tónem, nemyslíte? Ono se to stane, že se při novinářské práci něco z faktů poplete, sám to dobře vím, protože pisatel nikdy není tak v obraze, jako ten, o kom se píše.
Jinak ale hodně zdaru do vaření piva!
Zvířecí minipivovary, (Luděk, 19.01.2008 18:50) celé vlákno | reagovat
Nějak se letos množí zvířecí minipivovary - po Kocourovi Kozlíček :-) Z rozhovoru a návštěvy stránek mám dobrý pocit, rozhodně lepší, než když se s velkou pompou rozjížděl nedaleko v Pejřimově jiný mini a věc šla do nikam. Určitě si někdy na jaře vyšetřím sudý čtvrtek a k Jihlavě zacílím na inšpekci. Honzo a pane Kozlíčku - díky!
milé čtení :-), (Dwarf, 19.01.2008 13:10) celé vlákno | reagovat
určitě se pokusím letos toto pivo ochutnat...:-)

slovo pro autora: nevím, jestli v okolí Jihlavy žijí tvrdší lidé než jinde, ale všude jinde žijí CHLAPI (jako MUŽI)
Re: milé čtení :-), (Honza, 19.01.2008 14:09) celé vlákno | reagovat
Jo, diky. Uz je to opravene.

Holt jsme to mel nechat na rano a nepsat po celem dni v praci a po pulnoci...:)
Vyhledávání