Není podstatné, kdo je první. Podstatná bude kvalita piva. A celková "příjemnost" prostředí a obsluhy. A dodal bych, že nejpodstatnější je, že jsou.
Jen houšť. Čím více bude malých pivovarů, tím více zákazníků ochutná a možná i přejde na poctivější piva. Tím se buduje osvěta, tím se budují zákazníci i pro ostatní malé pivovary. Zákazníci, kteří při své cestě do jiného regionu raději usednou k místnímu, než ke globálu. Podotýkám jen, že je podstatné, aby malí vyráběli kvalitní a chutné pivo, jinak by mohlo jít o medvědí službu. Žel i tací mezi námi jsou.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Jen houšť. Čím více bude malých pivovarů, tím více zákazníků ochutná a možná i přejde na poctivější piva. Tím se buduje osvěta, tím se budují zákazníci i pro ostatní malé pivovary. Zákazníci, kteří při své cestě do jiného regionu raději usednou k místnímu, než ke globálu. Podotýkám jen, že je podstatné, aby malí vyráběli kvalitní a chutné pivo, jinak by mohlo jít o medvědí službu. Žel i tací mezi námi jsou.