úvod
homepage

Komentáře

článku: Minipivovar Ostrava - Zábřeh

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Byla jsem tam, a ochutnal, (Roman Holoubek, 14.09.2007 13:57) celé vlákno | reagovat
Byl jsem v novém mini v Zábřehu. Z toho co jsem viděl jsem měl velmi příznivý dojem. Zdá se, že tady proběhla citlivá rekonstrukce, architekta bych pochválil.
Dal jsem si jídlo v pivnici - originálním výtahem doputovalo z kuchyně - a bylo skvělé. Jelikož jsem, byl autem, požádal jsem o naplnění do PET (vlastní neměli, ale já jsem vždy připraven :-).
Drobnou vadou bylo, že obsluha pivnice nemá přehled o dojetém jídle ve výtahu - chybí zde signalizace upozorňující, že už je to tu.
Další a to už malinko větším prohřeškem bylo, že mladá slečna se nikdy asi neučila čepovat pivo. postavit sklenici a proudem do ní lít pivo - pak je rozbité a navíc čepuje zbytečně dlouho - a to tam mají (dle mne to nejlepší čím se dá čepovat) Nostalgie. A tímto způsobem mi čepovala 30 minut i pivo do PETky. Takže říz jsem si doma nevychutnal:-) No i bez toho dokáži (doufám) zhodnotit a posoudit koupenou světlou 11 Pikard. Známka 3 odpovídá, že pivo je velmi chutné, ale má své vady, přiznám se, že nejvíce mi vadila mírná moučnost. V každém případě se vždy (bude-li to možné) zastavím.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání