úvod
homepage

Komentáře

článku: Kozlovice

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Pár minizážitků, (David Ručka, 27.01.2009 20:03) celé vlákno | reagovat
Capndorf: Byl jsem ochutnat 27.12.2008. Obojí pivo pitné, leč poněkud "tenké". Předtím jsme ochutnali pivo z Letohrádku a vzápětí Trubače a byly lepší. Ale předpokládám, že další várky budou vydařenější. Potvrzuju, že Ondráš zginul v Sviadnově.
O pár dní později jsem opět degustoval Ryzáka a Grošáka ve Vojkovicích a zase fantastické! Ale téměř stejné nadšení ve mně vyvolal Qasek 13 polotmavé u Hobita v Ostravě a velmi se těším, že příště okusím celý sortiment.
A dovolte poslední pochvalu. Kaltenecker v Rožňavě opět po roce vynikající: z osmi čepovaných jsem ochutnal Brokát 13 a IPA a vzal jsem sebou 8 druhů lahvového - vše naprosto bezchybné. Rožňava má můj obdiv za vaření takových speci jako pšeničné, zázvorové, vanilkové... Výborná jídla navíc a žádný kouř! (škoda vlezlé televize...)
chybička, (Jiří Tichánek, 10.01.2009 16:49) celé vlákno | reagovat
Pěkný článek, ale nutno opravit, že Ondrášovou sekerkou vystavenou v pivovaře Juraš nezabil Ondráše v janovické hospodě pood Lysou horou, nýbrž ve sviadnovské hospodě. Nechal jsem to tam i napsat do vitríny. Děkuji. (Jinak do měsíce vyjde o Ondrášovi kniha, kde bude o Ondrášovi více.... J.T.
zajel jsem, ochutnal jsem..., (Zoidberg, 02.01.2009 13:03) celé vlákno | reagovat
Neodolal jsem a pár dnů po otevření Kozlovice navštívil. Hospoda je hned v centru obce, autobusová zastávka je dokonce přilepaná přímo na ní... Zařízení je v divoce folklorním stylu a zdá se mi drobet přeplácané, ale pivo je dobré. Je poznat, že ho vaří zkušený profík, sládek je stejný jako ve Štramberku. Výsledkem je tedy chutný kvasničák, za kterým si rozhodně ještě zajedu, v létě to bude ideální cíl výletů na bicyklu.
Vyhledávání