Komentáře
článku: Květnové setkání čtenářů
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Jo ten se u velkyho altanu toci normalne:)
Nemusíš se mnou nic dělat - to je můj problém, zkrátka mi připadá, a na pár posledních degustacích jsem si to připomněl, že pivo dodané na speciální prezentaci - degustaci je jiné než, které dostanu obvykle.
Konkrétně: Pardál na degustaci svetpiva.cz chutnal jinak lépe - podstatně než lahvový, Master 18° na degustaci v PKK taktéž chutnala lépe než U kašpárka.
No nevím, asi se mi to jen zdá, takže to neřeš...
Konkrétně: Pardál na degustaci svetpiva.cz chutnal jinak lépe - podstatně než lahvový, Master 18° na degustaci v PKK taktéž chutnala lépe než U kašpárka.
No nevím, asi se mi to jen zdá, takže to neřeš...
A co s Tebou pak mam delat:)? Sud dodany z pivovaru v Tobe nebudi duveru...:)
Myslim ze je to jen posunuto kvuli vcerejsimu svatku a vypadku vinanrny. Alespon mi nerikali, ze by to melo skoncit...
Ahoj honzo, koukám na netu, nejsa z Prahy (ani z Protivína), že seriálek o pivovarských restauracích, druhdy zvaný Pražské pivnice (a ještě před 2 týdny číslovaný po dílech, teď už ne, proč?) se ode dneška jmenuje Pražské vinárny. To se tedy redakci "24" povedlo! Nebo za to může kroužek skeptiků Kontext či dokonce Kája Kvapil?
http://www.24hodin.cz/assets/Archiv/09052007.pdf
http://www.24hodin.cz/assets/Archiv/09052007.pdf
Jo klidně v červnu bude také!
To je výtečný nápad postavit proti sobě všechna piva z Holby!
Byl by to opravdu test the best. Doporučuji však nakoupit piva nezávisle v obchodě - čili test lahvových, který by se dal rozšířit i o Ambrosius. Dodaný sud přímo z pivovaru u mě nebudí důvěru jako při každé degustaci...
Byl by to opravdu test the best. Doporučuji však nakoupit piva nezávisle v obchodě - čili test lahvových, který by se dal rozšířit i o Ambrosius. Dodaný sud přímo z pivovaru u mě nebudí důvěru jako při každé degustaci...
I na Urpinera doje. Vzhledem k poctu lahvi to bude stacit na redakcni degustaci. Jeste nebyla sance se sejit.
Zaradit by se eventualne dala. Jenze s jejich pivem se vubec nepocitalo,napadlo me to az po reakcich v clanku. Ted uz je pocet vzorku opravdu na dany casovy usek podle me vice nez dostatecny.
ahoj Honza,naše pivko nebude prestavené na tejto degustácii,pýtam sa.
Ináč ked som bol v Prahe na burze tak pivá U Medvídků a Strahovský klášter boli super
jaro
Ináč ked som bol v Prahe na burze tak pivá U Medvídků a Strahovský klášter boli super
jaro
I když je piva dost, přeci jen dávám k úvaze zda nezařadit do programu nadcházejícího setkání kromě Šeráka i Holbu Classic a Holbu Premium !?
Degustace celé hlavní výrobkové řady by byla opravdou "zkouškou ohněm" současné kvality hanušovického piva a zároveň důkladnou tečkou za nedávnou debatou.
I osobně by měl výsledek velmi zajímal, protože k hanušovickému pivu mám silný vztah.
PS: Na ohlášený článek o rohozeckém pivu se velmi těším, protože "Rohozce mám velmi rád a vím pouze o jedné hospodě v Praze, kde rohozecké pivo točí. Navíc za 70 Kč za půllitr, což častějšímu ochutnávání nepřeje.
Degustace celé hlavní výrobkové řady by byla opravdou "zkouškou ohněm" současné kvality hanušovického piva a zároveň důkladnou tečkou za nedávnou debatou.
I osobně by měl výsledek velmi zajímal, protože k hanušovickému pivu mám silný vztah.
PS: Na ohlášený článek o rohozeckém pivu se velmi těším, protože "Rohozce mám velmi rád a vím pouze o jedné hospodě v Praze, kde rohozecké pivo točí. Navíc za 70 Kč za půllitr, což častějšímu ochutnávání nepřeje.
Ted je piva dost. Pokud ho budes mit i v cervnu, muzeme ho dat tedy v nasledujicim mesici, budes-li mit zajem. Honza
Ahoj, a našeho Jihoměšťana 11° (11,5 EPM) hořkost přes 40 IBU by si na degustaci nechtěl? Je chuťově téměř stejný jako byl náš první Jihoměšťan 11° z ledna uvařený v Pivovarském domě, nyní je však uvařen v pivovaru Kácov ovšem dle stejné receptury.
Po nezdařené degustaci Jihoměšťana 14° polotm. Jarního (Velikonočního) speciálu (nešel narazit sud!). By možná stálo za to nechat čtenáře ochutnat...
Nicméně dobrá zpráva nakonec: již nyní je Jihoměšťan 11° pravidelně na čepu a to ve srubu Gizela, který se nachází v Kunratickém lese - je to na Praze 11 - Roztyly za ZŠ Pošepného nám., kousek v lese za plotem školy. Otevřeno je denně po 15h. Hlavně si nenechte načepovat GG, které je na soutoči!!!
Jihoměšťanovi 11° zdar!
Po nezdařené degustaci Jihoměšťana 14° polotm. Jarního (Velikonočního) speciálu (nešel narazit sud!). By možná stálo za to nechat čtenáře ochutnat...
Nicméně dobrá zpráva nakonec: již nyní je Jihoměšťan 11° pravidelně na čepu a to ve srubu Gizela, který se nachází v Kunratickém lese - je to na Praze 11 - Roztyly za ZŠ Pošepného nám., kousek v lese za plotem školy. Otevřeno je denně po 15h. Hlavně si nenechte načepovat GG, které je na soutoči!!!
Jihoměšťanovi 11° zdar!
Vyhledávání