Komentáře
článku: Kladenský kozlík trknul
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Ačkoliv před cca dvěma lety byl zmiňovaný podnik bez venkovního loga a evidentně před nutnou rekonstrukcí, má návštěva tam mne velice potěšila. I přes nesporné mínusy, které byly podrobně popsány v pilotním článku měla hospoda to "něco", co nejde snad ani přesně definovat. Snad to bylo způsobeno skvělým pivem, snad bizarností atmosféry, kdo ví. Zajisté existují hospody mezi nebem a zemí, které se vymykají stereotypu logických hodnocení.
Po rekontrukci to tam mooc prokouklo a zesvětlilo, vzduchotechnika je lepší tak o 80% lepší. pamatuju pátky se vzduchem jak na šachtě...ale teď pohodička. Jen ty wc to je bída s nouzí brodit se v chc.. :(
Honza k. : Zval si pivovar na kouřový festival kvůli zakouřenosti hospody nebo kvůli pivům :D :)
Honza k. : Zval si pivovar na kouřový festival kvůli zakouřenosti hospody nebo kvůli pivům :D :)
:) :) :)
kvuli pivu samozrejme...je fakt, ze mi to ted prislo svetlejsi nez minule. Kour byl slaby, byl jsem tam odpoledne...
kvuli pivu samozrejme...je fakt, ze mi to ted prislo svetlejsi nez minule. Kour byl slaby, byl jsem tam odpoledne...
Pro mě je jednoduchá rovnice, i sebelešpí pivo zkazí zakouřený lokál = já mám jasno = Nenavštívím. Počkám si až přivezou do Plzně na "slunce ve skle"
Kozlíky jsem navštívil před vánoci, od sepsání článku do jeho uveřejnění uběhly další dva měsíce... Takže článek popisuje situaci před rekonstrukcí. Ejhle, přece jen důvod na Kladno vyrazit a situaci omrknout :-)
Začátkem ledna proběhla U Kozlíků rekonstrukce která vylepšila vzhled interiéru. Mimo jiné jsou nové stoly, židle a u výčepu pěkné a pohodlné barové stoličky. Došlo i k redukci samovýčepů s G. Zůstali tam už jenom dva a ještě nikdy jsem neviděl, že by u některého někdo seděl. Možná v nových podhledech přibyl i nějaký ten ventilátor, ale bohužel při plné hospodě to problém se zakouřeností neřeší. Ta zahulenost je prostě stále velkou slabinou tohoto minipivovaru. Piva jsou ale dobrá. V Kladně člověk lepší, kromě 14°tm. Matušky v restauraci Gomé, těžko jinde sežene.
Minuly tyden jsem v Kozlikovi byl kvuli lanareni jejich ucasti na Kocourim kouri (nakurovana piva) koncem dubna v Kocourovi.
Podle slov majitele puvodni pomer jejich piva proti G se obratil. Ted je vytoc jejich piva 70%, kdyz zacinali na 30%. Ale je pravda, ze jejich desitka je levnejsi o 4Kc nez G10...
Podle slov majitele puvodni pomer jejich piva proti G se obratil. Ted je vytoc jejich piva 70%, kdyz zacinali na 30%. Ale je pravda, ze jejich desitka je levnejsi o 4Kc nez G10...
Vyhledávání
Na druhou stranu o pár měsíců později v PBM jsem ochutnal Rauchbier, který byl na české poměry velmi dobrý (což se nedalo říct o dalších pivech v tomto podniku). Chce se mi proto věřit, že kvalita jde nahoru a s tím bude i spojena větší výtoč kladenských piv.