úvod
homepage

Komentáře

článku: Kladenský kozlík trknul

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Kozlíček nic moc, (Lukáš "Elf" Provazník, 24.02.2011 14:59) celé vlákno | reagovat
U Kozlíků jsem byl loni v létě s SPT Jihlava. Dojeli jsem před polednem, v hospodě sedělo pár lidí a (téměř) všichni pili Gambrinus, nebo něco podobného. Místní piva tak teplala v trubkách, ale naštěstí nás bylo dost, abychom mohli ochutnat jak jejich domácí piva opravdu chutnají (první tři byla nepitelná, ale ty další už se dali vypít). Musím říct, že společným znakem skoro všech piv byla chuťová prázdnost a u světlých drsnější (nepříjmená) chmelovost. Pšeničné mělo mizerný říz, což je u toho to typu piva trochu zarážející. Speciál Rumová pralinka radši komentovat nebudu.
Na druhou stranu o pár měsíců později v PBM jsem ochutnal Rauchbier, který byl na české poměry velmi dobrý (což se nedalo říct o dalších pivech v tomto podniku). Chce se mi proto věřit, že kvalita jde nahoru a s tím bude i spojena větší výtoč kladenských piv.
Mám rád Kozlíčka, (Martin Jarošek, 23.02.2011 18:03) celé vlákno | reagovat
Ačkoliv před cca dvěma lety byl zmiňovaný podnik bez venkovního loga a evidentně před nutnou rekonstrukcí, má návštěva tam mne velice potěšila. I přes nesporné mínusy, které byly podrobně popsány v pilotním článku měla hospoda to "něco", co nejde snad ani přesně definovat. Snad to bylo způsobeno skvělým pivem, snad bizarností atmosféry, kdo ví. Zajisté existují hospody mezi nebem a zemí, které se vymykají stereotypu logických hodnocení.
kouř není, (swooper, 22.02.2011 23:47) celé vlákno | reagovat
Po rekontrukci to tam mooc prokouklo a zesvětlilo, vzduchotechnika je lepší tak o 80% lepší. pamatuju pátky se vzduchem jak na šachtě...ale teď pohodička. Jen ty wc to je bída s nouzí brodit se v chc.. :(
Honza k. : Zval si pivovar na kouřový festival kvůli zakouřenosti hospody nebo kvůli pivům :D :)
Re: kouř není, (Honza Kočka, 23.02.2011 00:01) celé vlákno | reagovat
:) :) :)
kvuli pivu samozrejme...je fakt, ze mi to ted prislo svetlejsi nez minule. Kour byl slaby, byl jsem tam odpoledne...
hmm, (Dan, 22.02.2011 12:12) celé vlákno | reagovat
Pro mě je jednoduchá rovnice, i sebelešpí pivo zkazí zakouřený lokál = já mám jasno = Nenavštívím. Počkám si až přivezou do Plzně na "slunce ve skle"
Out of date, (Weetek, 22.02.2011 10:33) celé vlákno | reagovat
Kozlíky jsem navštívil před vánoci, od sepsání článku do jeho uveřejnění uběhly další dva měsíce... Takže článek popisuje situaci před rekonstrukcí. Ejhle, přece jen důvod na Kladno vyrazit a situaci omrknout :-)
Po rekonstrukci U Kozlíků, (Henri, 22.02.2011 08:56) celé vlákno | reagovat
Začátkem ledna proběhla U Kozlíků rekonstrukce která vylepšila vzhled interiéru. Mimo jiné jsou nové stoly, židle a u výčepu pěkné a pohodlné barové stoličky. Došlo i k redukci samovýčepů s G. Zůstali tam už jenom dva a ještě nikdy jsem neviděl, že by u některého někdo seděl. Možná v nových podhledech přibyl i nějaký ten ventilátor, ale bohužel při plné hospodě to problém se zakouřeností neřeší. Ta zahulenost je prostě stále velkou slabinou tohoto minipivovaru. Piva jsou ale dobrá. V Kladně člověk lepší, kromě 14°tm. Matušky v restauraci Gomé, těžko jinde sežene.
G proti Kozlikovi, (Honza Kočka, 21.02.2011 23:56) celé vlákno | reagovat
Minuly tyden jsem v Kozlikovi byl kvuli lanareni jejich ucasti na Kocourim kouri (nakurovana piva) koncem dubna v Kocourovi.
Podle slov majitele puvodni pomer jejich piva proti G se obratil. Ted je vytoc jejich piva 70%, kdyz zacinali na 30%. Ale je pravda, ze jejich desitka je levnejsi o 4Kc nez G10...
Vyhledávání