úvod
homepage

Komentáře

článku: Slovenský silák na scéně!

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

EPA ? a Brokát, (David Ručka, 04.05.2010 21:13) celé vlákno | reagovat
Je to náhoda, že při čtení článku zrovna piju Brokát a to poté, co jsem dopil English Pale Ale, obé z pivovaru Kaltenecker? Piva jsou to většinou skvělá a jsem moc rád, že je čepují i v Kotolňa Pube v Blave. Mám ale otázku. Proč se Indian Pale Ale nyní jmenuje English Pale Ale, když stupňovitost a alkoholovitost spíše odpovídá tomu prvnímu?
Ještě hodnocení toho co se mi naposledy podařilo koupit: Višňové: ve své kategorii výborné, ač jinak nevyhledávám. Märzen: čepované v Kotolni loni mi chutnalo mnohem víc než plastové teď, ale pořád jasný nadprůměr. EPA: IPA po minulé roky mi chutnala více, stejně tak i čepovaná v Kotolni i v Rožňave v zimě. Brokát: excelentní pivo, povahou podobné Bernardu černé 13%, ale myslím, že ještě lepší!
pochvala, (jaro stofko, 23.04.2010 17:48) celé vlákno | reagovat
Zdravím Vás ,len tak dalej pán Kovács, ako vždy znovu Vám prajem ,vždy len najlepšie vyrobené pivo, vlani som sa tam zastavil ale som mal bohužial smolu nemali ste na predaj žiadne pivo. Určite si ma pamatáte. Mám tak trochu smolu že nemožem častejšie ochutnat vynikajúce pivo Kaltnecker, nakolko bývam už dva roky v Jirkove /CZ/.
Pochádzam z Banskej Bystrice ,ale určite ak zavítal domov tak sa tam zastavím
s pozdravom Jaro Štofko
Vyhledávání