úvod
homepage

Komentáře

článku: Chebské pivo? Ale jo.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

Chebské prý bylo výtečné, (Vojtěch, 22.03.2010 17:14) celé vlákno | reagovat
V únoru jsem mluvil se sládkem koutského pivovaru o západočeském pivovarnictví a když přišla řeč na (bývalé) chebské pivo, panu sládkovi se zaleskly oči a povídá ...kluci, toho chebského piva je TAKOVÁ ŠKODA...

Když tohle řekne (podle mého názoru) jeden z nejlepších sládků naší vlasti, muselo to být opravdu něco. Už se těším až si ho dám!
Chebské pivo z Německa???!!!, (Pavel Kousal, 18.03.2010 19:46) celé vlákno | reagovat
Chebské hradní jsem ochutnal hned jak se to po Chebu rozneslo.Bohužel musím dát za pravdu panu Ing.Malkovskému.Chebské Hradní je pořád to stejné pivo které si pamatuji z dob své mladosti.Bohu žel.Tenkráte jsem na něho nedal dopustit stejně jako ostatní Chebané.Myslím si že to nebylo dáno jeho vyjmečností ale spíše hrdostí.Doufám že pan sládek bude na tomto pivu dále pracovat. Je rozhodně co zlepšovat a že neusne na vavřínech prodejních statistik.Hodně mě také mrzí že nám České pivo vaří "zapadoNěmečtí soudruzi" ale taková je doba.
Cheb náš vezdejší dej nám dnes, (Martin Jarošek, 16.03.2010 13:11) celé vlákno | reagovat
Chebské Hradní jsem pil poprvé v létě 1982, doporučil mi jej kamarád Pastrňák (dnes skupina Buty) a věru jsem nelitoval, že jsem vážil cestu přes dvě třetiny naší tehdejší republiky. Starovar se ještě od téhož roku počal záhadně objevovat v ostravském potravinovém řetězci Potraviny a každý den kdy jsem ho sehnal byl pro mne svátkem. Truchlil jsem za uzavření Chebu, asi o 10 let později jsem si docela pochutnal na místním "Dymáčkovi". Chebské Hradní vařené v Německu může být zajímavý obchodní počin, ale co s tím? Kde mám zapojit světélko na plánované světelné mapě českých pivovarů?
Malá oprava, (kolemjdoucí, 16.03.2010 10:31) celé vlákno | reagovat
Gambrinus se nevaří dráž, ba naopak, jen se nehorázně draze prodává.
Chebské pivo, (MilanD, 16.03.2010 08:14) celé vlákno | reagovat
V 80. a 90. letech jsem pracoval jako zásobovač, tudíž jsem Škodou 1203 brázdil celou republikou. V té době gradovala moj e záliba v ochutnávání piv z našich pivovarů a tak součástí vozidla byla i neodmyslitelná, tehdy univerzální pivní basa. Chebsko tehdy nebyl až tak častý rajon, takže těch návštěv nebylo zase mnoho. Ale na 11% Hradní také došlo, i když si pamatuji, že více mne zaujal tehdejší Starovar, to bylo takové chlebnatější pivo.
Jinak novému Hradnímu fandím a přeju mu u zákazníků úspěch, dobré každé pivo, které ukousne z koláče nadnárodním společnostem. Jak je vidět na ceně, tak i v "západním Německu" umí uvařit pivo tradiční metodou levněji než v Gambrinusu.
12
Vyhledávání