úvod
homepage

Komentáře

článku: Zavírají se Louny

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Hajzli z NL, (jis, 09.12.2009 18:19) celé vlákno | reagovat
To co se v lounském pivovaře nyní děje mi rozhodně není lhostejné.
Já sám jsem byl lounským pivem odkojený a i dnes když si jěště někde dám točené louny tak ta jejich typická a nezaměnitelná chuť tam prostě je.Nicméně to, že pivovar má své dny sečteny se začínalo rýsovat už krátce poté co to heineken převzal. Ořezali sortiment z 6 na 3 druhy piva, poté následovali etikety na lahvích, ted´ stáčírna a příště bude následovat celý pivavar-bohužel. Ovšem nikdo mě nedonutí pít louny z krušovic a z principu ani nic jiného z portfolia heinekenu cz. To je asi to jediné co můžu proti jejich postupu dělat.
Re: Hajzli z NL, (Zdeněk, 01.02.2010 02:42) celé vlákno | reagovat
Uděláš dobře. Jelikož já mám pár akcií této společnosti,a vím o protizákoných praktikách,mohu udělat více. Vím že v pivovaře jsou stovky milionů nerozděleného zisku,které by na modernizaci jistě stačily. Největší vinu nese antimonopolní úřad,ačkoliv věděl co se stane,prodej Heinekenu povolil,jistě za to později tyto úplatné osoby ponesou odponědnost,druhý je na vině hlavní akcionář,bydlí nedaleko. Nejedná s péčí řádného hospodáře §220l bude terčem soudních sporů. Jelikož evidentně poškodil malé akcionáře! Pokud tento prosperující pivovar opravdu zastaví výrobu.
Re: Re: Hajzli z NL, (MíraŠmíra, 01.02.2010 16:36) celé vlákno | reagovat
Vše co ste napsal bych si přál, ale bojím se, že vaše představy jsou naivní a nikomu se, tak jako vždy, nestane nic. Právní prostředí máme, ale podřazené zájmům silných kapitálových lobby. Heineken se jen zachoval tak, jak se chová všude a koupil kus trhu, co mu nabídli. Kdo nese hlavní vinu, jsou pánové z Drinks Union. Svědomí je určitě netlačí, to vždycky podložíš pytlem bankovek.
Vyhledávání