úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní tanec mezi kapkami deště ( a zatrpklými mlíkaři )

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Zajímavé, (Weetek, 08.07.2009 11:43) celé vlákno | reagovat
Lidské chutě jsou různé, tenhle krásný článek ej toho mimoděk důkazem. U Hastramana jsem před tuším dvěma lety byl a z nějakého důvody, který nedokážu vysvětlit, mi velkorybnická piva moc nejela. Ani jedno. Cítil jsem v chuti, něco, co jako neškolený ochutnavač nedokážu pojmenovat, ale co mě popouzelo a kazilo mi to dojem. Možná se jednalo jen o náhodně jinou várku, prtože na Hastrmana jinak všude čtu a slyším jen chválu. Budu to muset zase prubnout.
S chválou Dobřan ovšem souhlasím beze zbytku! Tak chlapácké portfolio piv jen tak nějaký mini nemá!
Re: Zajímavé, (Energetik, 09.07.2009 08:54) celé vlákno | reagovat
weetek: Souhlasim. Me prvni setkani s Hastrmanem bylo ve stejnem duchu. Ale jiz u druhe sklenice mi ta zvlastni "pachut" zachutnala a dnes radim Velkorybnicka piva k tomu nejlepsiho na nasi minipivovarske scene :-)
Velký Rybník, (Děkan, 07.07.2009 10:05) celé vlákno | reagovat
Mohu potvrdit kvalitu Hastrmana a všeho, co vaří Luboš Vorel, byli jsme několikrát a vždy jsme chutnali vzácně vyrovnané jednotlivé druhy piv a k tomu vlídné přijetí, doporučuji k návštěvě!
Velichov, (swooper, 06.07.2009 22:12) celé vlákno | reagovat
ve Velichově jsem byl a s těma hasičema je to logický, když je jejich budova mezi hospodou a pivovarem ...prostě smůla no :) pivko mi tam chutnalo, i když nebylo moc hořký a lidi byli taky úžasný.
krásný výlet, (hroch, 06.07.2009 15:17) celé vlákno | reagovat
závidím takovou družku. Užívej dokavad nejsou děti pak se to změní. Jinak Hastrmana jsem chtěl v zimě taky vyzkoušet a přesto že byl dohodnutý sud tak během rekonstrukce pivovárku nakonec na ně soudek nevyzbyl a domu jsem dorazil ze služební cesty s prázdnou. Dobřany mě čekají za tři týdny už teď se mě zbíhají sliny.
Vyhledávání