úvod
homepage

Pozvánka na anonymní spotřebitelskou degustaci čepovaných ležáků vytisknout článek

Přidáno: 26. října 2004  •  Autor: Petr Pavlas
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,47 hodnotících Hodnotících: 30 počet zobrazení Zobrazeno: 4335x

Chceme-li zjistit, které pivo zákazníkům opravdu chutná, máme jedinou možnost, a to uspořádat amatérskou degustaci anonymních vzorků piva. Jakýkoliv jiný marketingový průzkum je zcela znehodnocen předsudky, které vyvolává především reklama a tradice. Nyní

Pořádání amatérských degustací má v klatovském pivním studiu Modrý abbé již několikaletou tradici. Více podrobností a výsledků lze nalézt na http://modryabbe.wz.cz. Letošní akce se uskuteční v sobotu 6. listopadu 2004 od 14 hodin (otevřeno bude již od 13.30). Inspirováni akcemi Spolku znalců piva, které pořádá Honza Kočka, se nám podařilo letošní ročník obohatit o moderovanou ochutnávku pod vedením degustátora. Účast přislíbili pánové Jaroslav Havlátko a Ing.Jiří Bodlák z jižních Čech.

Posuzováno bude 7 vzorků světlých ležáků z malých pivovarů především z českého jihozápadu, jako kontrolní vzorek poslouží „dvanáctka“ Gambrinus. Jelikož se jedná o akci určenou širší veřejnosti, bude i způsob hodnocení oproti profesionálním degustacím opět značně zjednodušen. Stejně jako v předchozích letech bude akce zpestřena soutěží v poznávání piv (přiřazení značky k příslušnému číslu vzorku) o soudek vítězného piva a další ceny.

Všichni milovníci piva jsou srdečně zváni. Své dotazy nebo žádosti o rezervaci stolu pro skupiny můžete směrovat na mail (pivnistudio.makt@quick.cz) nebo telefon 376 314 456. Z Prahy je možno jet vlakem v 10.20 (Klatovy 13.13), návrat je možný vlakem v 18.02 nebo 20.30 (v Praze 20.45 nebo 23.20), zpáteční jízdenka pro jednotlivce stojí 232 korun.



Pivní studio najdete hned pod letním kinem.
vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání