úvod
homepage

Budvar do nového roku s novým sklem vytisknout článek

Přidáno: 30. ledna 2004  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 1,93 hodnotících Hodnotících: 15 počet zobrazení Zobrazeno: 5024x

Připadá vám, že leden musí být na novinky s pivní pěnou chudý? Nenechte se mýlit! Takový Budvar zahajuje nový rok s originálním džbánkem.

Již v únoru letošního roku, což znamená že během několika málo dní, budou mít příznivci Budvaru o důvod navíc zůstat věrni své značce. Budějovický Budvar, n. p. totiž přichází na trh s novým neotřelým typem skla, s pivním džbánkem. Hostům restauračních zařízení bude k dispozici ve dvou variantách 0,5 l a 0,33 l. Tvar a provedení džbánku, pro který je charakteristické zejména použití dopňkového reliéfního štítu s „B“ a originální tvar ucha, chrání průmyslový vzor. Džbánek je vyroben jako u nového skla konkurence ze silné skloviny, aby byla dobře zajištěna teplotní stálost načepovaného ležáku. Díky absenci jakékoli optiky tak dává vyniknout jiskře a typicky zlatavé barvě světlého ležáku Budweiser Budvar.
Tvar a provedení džbánku, pro který je charakteristické  zejména použití dopňkového reliéfního štítu s „B“ a originální tvar ucha, chrání průmyslový vzor.
Tvar a provedení džbánku, pro který je charakteristické zejména použití dopňkového reliéfního štítu s „B“ a originální tvar ucha, chrání průmyslový vzor.

„Před několika lety bylo velmi módní využívat na nápojovém skle výhradně reliéfní technologie pro zobrazení značky piva. Tento trend se v současné době mění. My v současném provedení využíváme klasického dekorování sklenice logotypem značky ve zlatém provedení v kombinaci s reliéfním provedením štítu s „B“,“ sdělil vedoucí marketingu Budějovického Budvaru, n. p. Daniel Jírovec a dodal: „jako doplněk jsme do horní části ucha umístili symbol „B“ ve štítu v typicky firemních barvách červené a bílé. Domníváme se, že nový exkluzivní džbánek Budweiser Budvar ocení všichni vyznavači vysoké kultury pití piva“.

Hostům restauračních zařízení bude nový typ džbánku k dispozici ve dvou variantách 0,5 l a 0,33 l.
Hostům restauračních zařízení bude nový typ džbánku k dispozici ve dvou variantách 0,5 l a 0,33 l.

Dodavatelem džbánku je firma Sahm ČR, s.r.o., grafický návrh pochází z dílny českobudějovického Ateliéru Malec.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 1 komentář, poslední komentář: 30.01.2004 07:05 Komentovat
A co pro leváky? w4ceva30.01.2004 07:05
Většina skla různých firem je pěkná, ale jako levačka si značku na sklenici moc neužiju.
Vyhledávání