Komentáře
článku: Pivní zarputilec. Tož tak...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Brilantně ošetřenou Poličku 12% mají nepravidelně U Hluché zmije. Obvykle v průběhu týdne cca 2x. Já osobně u tohoto piva mám rád, že každá várka je trošičku odlišná. Někdy více chmelená, někdy spíše dominuje slad.
ano ty jsi to vystihl naprosto přesně!!Tak co pivo vidím i já...výrazně sladové se skvěle vyváženou hořkostí,která se na konci krásně rozvine a je příjemně trvající...a nutí k dalšímu napití :)
To je to co mě na poličském pivu tak fascinuje.
Kurňa já chcu víc možností koupit tohle pivo v Brně!!! :)
To je to co mě na poličském pivu tak fascinuje.
Kurňa já chcu víc možností koupit tohle pivo v Brně!!! :)
Pivovar Polička je poměrně konzervativní, co co sortimentu. Nebude třeba na vánoce nějaký speciálek. Nemyslím nějakou divokost, ale třeba jen silnější pivo
Já bych neřekl, že poličské pivo je nasládlé, i když se podle staré receptury Františka Bittnera přidává cukr, spíše je výrazně sladové, plné a jeho výjimečnost spočívá právě ve vzácné vyrovnanosti sladu a chmele . ano, člověk má pocit, že přijde nasládlý konec, ale naopak, dostaví se jemná dlouho doznívající hořkost. Polička v každém případě patří k tomu (nej)lepšímu u nás.
Palec nahoru pro poličské pivo!!
A když už se to tak nabízí a článek je o novém vedoucím odbytu pivovaru,tak bych se pokusil "kout železo dokud je žhavé" a poprosil bych o větší protlačení skvělého poličského piva do Brna :)
Díky!
A když už se to tak nabízí a článek je o novém vedoucím odbytu pivovaru,tak bych se pokusil "kout železo dokud je žhavé" a poprosil bych o větší protlačení skvělého poličského piva do Brna :)
Díky!
1 | 2 |
Vyhledávání