úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní zarputilec. Tož tak...

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Poličské v Brně, (Jiri.J, 26.05.2009 11:55) celé vlákno | reagovat
Brilantně ošetřenou Poličku 12% mají nepravidelně U Hluché zmije. Obvykle v průběhu týdne cca 2x. Já osobně u tohoto piva mám rád, že každá várka je trošičku odlišná. Někdy více chmelená, někdy spíše dominuje slad.
Re: ad Polička, (tomino, 26.05.2009 09:10) celé vlákno | reagovat
ano ty jsi to vystihl naprosto přesně!!Tak co pivo vidím i já...výrazně sladové se skvěle vyváženou hořkostí,která se na konci krásně rozvine a je příjemně trvající...a nutí k dalšímu napití :)
To je to co mě na poličském pivu tak fascinuje.
Kurňa já chcu víc možností koupit tohle pivo v Brně!!! :)
Také pár otázek, (Jiri.J, 25.05.2009 17:22) celé vlákno | reagovat
Pivovar Polička je poměrně konzervativní, co co sortimentu. Nebude třeba na vánoce nějaký speciálek. Nemyslím nějakou divokost, ale třeba jen silnější pivo
ad Polička, (Děkan, 25.05.2009 16:02) celé vlákno | reagovat
Já bych neřekl, že poličské pivo je nasládlé, i když se podle staré receptury Františka Bittnera přidává cukr, spíše je výrazně sladové, plné a jeho výjimečnost spočívá právě ve vzácné vyrovnanosti sladu a chmele . ano, člověk má pocit, že přijde nasládlý konec, ale naopak, dostaví se jemná dlouho doznívající hořkost. Polička v každém případě patří k tomu (nej)lepšímu u nás.
Poličské pivo, (tomino, 25.05.2009 10:26) celé vlákno | reagovat
Palec nahoru pro poličské pivo!!
A když už se to tak nabízí a článek je o novém vedoucím odbytu pivovaru,tak bych se pokusil "kout železo dokud je žhavé" a poprosil bych o větší protlačení skvělého poličského piva do Brna :)
Díky!
12
Vyhledávání